Vakıfbank’ta ihtiyaç kredisi kullanırken vade süresi fark etmiyor! Tüm krediler sadece yüzde 1,55 faiz oranından başlıyor!

Kamu bankacılık anlayışı ile hareket eden Vakıfbank, aralık ayında ihtiyaç kredisi faiz oranlarını resmen dibe çekti. Öte yandan Vakıfbank, güncel ihtiyaç kredisi kullanım şartlarını da açıkladı.

Vakıfbank’ta ihtiyaç kredisi kullanırken vade süresi fark etmiyor! Tüm krediler sadece yüzde 1,55 faiz oranından başlıyor!

Bankaların hedef kampanyalarından birini oluşturan ihtiyaç kredisi paketleri son zamanlarda en çok ilgi gören hizmetleri arasında yer almaya başladı. Yeni yıl öncesinde vade süreleri esneyen ve ihtiyaçları kapatmaya yönelik pek çok avantajlar sağlayan ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisi de Vakıfbank tarafından eklendi. Vakıfbank, ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin detayları da verdi.

Yeni yıl öncesinde bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Vakıfbank, ev tadilatından borç kapatmaya kadar bireysel ihtiyaçların tamamı için kullanılabilecek olan finansman desteğini pek çok avantaj ile doldurdu. Geri ödemeleri esnek planlar ile desteklemeye başlamış olan Vakıfbank, aynı zamanda piyasanın çok altında bir ihtiyaç kredisi faiz oranı sunarak da avantajlarını artırmaya başladı.

VAKIFBANK’TA KAMPANYALARI İHTİYAÇ KREDİSİ DÖNEMİ BAŞLADI

Vakıfbank’ta ihtiyaç kredisi kullanırken vade süresi fark etmiyor! Tüm krediler sadece yüzde 1,55 faiz oranından başlıyor! - Resim : 1

Her türlü bireysel ihtiyaçlar için ihtiyaç kredisi sunan bankalardan biri olan Vakıfbank, kamu bankalarından özel sektör çalışanlarına; maaşlı banka müşterilerinden emeklilere kadar pek çok kesimin ihtiyaçlarını karşılamak için özel paketler hazırladığını açıkladı. Yılbaşı öncesinde bu paketleri daha da avantajlı hale getiren Vakıfbank, geri ödemeleri esnetti.

Diğer bankalarda aylık ve eşit taksitli olarak sunulan ihtiyaç kredisi geri ödeme planları Vakıfbank’ta hem bu şekilde sunulurken hem de kişiye özel sunulmaya başlandı. Başka bir deyişle Vakıfbank, isteyen banka müşterilerinin artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ya da değişken taksitli olarak geri ödemeli planlar ile ihtiyaç kredisi kullanabileceğini duyurdu.

VAKIFBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 1,55’E KADAR DÜŞTÜ

İhtiyaç kredisi kullanımlarında faiz oranlarını asgari düzeyde tutan bankalardan biri olan Vakıfbank, bu ay itibariyle faiz oranlarını yüzde 1,55’e kadar indirdi. İndirimli faiz oranlarının kişinin kredi notuna göre değişiklik gösterebileceğini hatırlatan Vakıfbank, kredi kullanımlarında vade süresine ilişkin de bir duyuru gerçekleştirdi.

İhtiyaç kredisi kullanımlarında vade süresini yasal mevzuata göre düzenleyen Vakıfbank, kredi tutarı 50 bin TL’ye kadar olan kişilerin 36 aya kadar vade; kredi tutarı 50 bin 1 TL ile 100 bin TL arasında olan kişilerin 24 ay vade; kredi tutarı 100 bin 1 TL ve üzeri olan kişilerin ise 12 ay vade ile kredi kullanabileceğini bildirdi.