Vakıfbank’ta alışveriş çılgınlığı günleri başladı! Alışverişlerinizi bu sitelerden yapın; Vakıfbank’tan anında 160 TL kazanın! İşte o siteler…

Türkiye’nin kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, kredi kartı sahibi olan banka müşterilerini daha avantajlı bir hizmet ile buluşturmak için harekete geçti. Vakıfbank, internet alışverişlerine 160 TL hediye etmeye başladı.

Vakıfbank’ta alışveriş çılgınlığı günleri başladı! Alışverişlerinizi bu sitelerden yapın; Vakıfbank’tan anında 160 TL kazanın! İşte o siteler…

Alışveriş kampanyalarına her geçen gün bir yenisinin eklenmeye başladığı şu günlerde özellikle de yaklaşan Black Friday indirimlerinin etkisi çok oldu. Bu indirimlere ek olarak müşterilerinin daha avantajlı bir alışveriş yapmasını destekleyen bankalar, alışveriş kampanyaları kapsamında iş birliklerini kasım ayı itibariyle genişletmeye başladı. Kasım ayında alışveriş kampanyaları arasına yenilerini ekleyen bankalardan biri olan Vakıfbank ise, yeni alışveriş kampanyasını duyurdu.

Sık sık alışveriş kampanyası düzenleyen bankalardan biri olan Vakıfbank, kasım ayı itibariyle startını verdiği yeni alışveriş kampanyası kapsamında Hepsiburada, Trendyol, N11, Amazon ve Çiçeksepeti isimli online alışveriş siteleri ile iş birliğine gitti. Bu sitelerden alışveriş yapacak olan kredi kartı sahibi banka müşterilerine hediye TL değerinde Worldpuan vereceğini duyuran Vakıfbank, kampanyasının şartlarını da açıkladı.

VAKIFBANK, ONLİNE ALIŞVERİŞLERİ KARLI HALE GETİRDİ

Vakıfbank’ta alışveriş çılgınlığı günleri başladı! Alışverişlerinizi bu sitelerden yapın; Vakıfbank’tan anında 160 TL kazanın! İşte o siteler… - Resim : 1

Son zamanlarda vatandaşların daha sık tercih ettiği online alışverişleri kampanya kapsamına alan Vakıfbank, Worldcard ile 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Hepsiburada, Trendyol, N11, Amazon ve Çiçeksepeti, web site ve mobil uygulamaları üzerinden farklı günlerde ve tek seferde yapılacak her 500 TL ve üzeri alışverişe 40 TL olmak üzere toplamda 160 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu. Kampanya kapsamına fiziki mağazalardan ve fiziki POS'lardan yapılacak olan işlemleri dahil etmeyen Vakıfbank, yalnızca sanal alışverişlerin kampanya kapsamına dahil olduğunu belirtti. Kampanyasını müşteri bazlı olarak hazırlayan Vakıfbank, ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişleri kampanyaya dahil etmedi.

CÜZDAN İLE YAPILAN ALIŞVERİŞLER VAKIFBANK’IN KAMPANYASINA DAHİL DEĞİL

Kampanyası kapsamında bazı şartlar belirlemiş olan Vakıfbank, Trendyol ve Dolap.com'da cüzdan ile yapılan harcamaların kampanyaya dahil olmadığını; Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olduğunu ancak, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemlerin kampanyadan yararlanamayacağını belirtti. Bu kapsamda kampanyaya Vakıfbank Mobil üzerinden katılımı zorunlu tutan Vakıfbank, “BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar” olarak sıraladığı tüm bu işlemleri kampanya kapsamı dışında bıraktı.