Vakıfbanklı olan herkesi birden ilgilendiriyor! Alışverişlerde 30 bin TL’ye kadar artı taksit imkanı geldi! Üstelik faiz yok!

Avantajlı müşterileri kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Vakıfbank, e-Ticaret kampanyasının startını verdi. Faizsiz taksit olanağı tanıyan Vakıfbank, limiti de oldukça yüksek tuttu.

Vakıfbanklı olan herkesi birden ilgilendiriyor! Alışverişlerde 30 bin TL’ye kadar artı taksit imkanı geldi! Üstelik faiz yok!

Bankacılık sektöründe son zamanlarda yükselişe geçmiş olan alışveriş kampanyaları daha karlı bir alışverişi garanti etmesinin yanı sıra aynı zamanda taksit sayısını artırması ve ihtiyacı anında giderilebilecek faizsiz alışveriş kredisi seçenekleriyle vatandaşların imdadına yetişmeye başladı. Bu kampanyalarını her geçen gün artırmasıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Vakıfbank ise yeni kampanyasının startını verdi.

Banka müşterilerine düşük faizli kredi sağlamasının yanı sıra sektörler ile gerçekleştirdiği anlaşmalarla müşterilerine daha avantajlı bir alışverişi garanti eden Vakıfbank, şimdi ise, alışverişlerinde sunduğu taksit oranını artırmasıyla dikkat çekti. Taksitli alışveriş limitini artırdığını da duyuran Vakıfbank, yeni kampanyasının tüm şartlarını ve kampanyaya nasıl katılım sağlanabileceğini yayınladığı yazılı duyuru ile kamuoyuna aktardı.

VAKIFBANK’TA FAİZSİZ 6 TAKSİT DÖNEMİ BAŞLADI

Vakıfbanklı olan herkesi birden ilgilendiriyor! Alışverişlerde 30 bin TL’ye kadar artı taksit imkanı geldi! Üstelik faiz yok! - Resim : 1

Alışveriş kampanyaları arasına bir yenisini daha ekleyen Vakıfbank, 15 Kasım 2022 tarihi ile 15 Aralık 2022 tarihleri arasında VakıfBank Worldcard ile tek seferde yapılacak olan her 100 TL ile 30 bin TL arası internet alışverişine faizsiz 6 ay taksit sağlayacağını duyurdu. Alışverişlerin taksitlendirmesini alışverişten en az 1 gün sonra gerçekleştireceğini belirten Vakıfbank, taksitlendirme kampanyası için müşterilerinin VakıfBank Mobil içerisinde yer alan ‘Cepte Kazan’dan yararlanabileceğini açıkladı.

İnternet bankacılığı veya müşteri iletişim merkezi kanalıyla da taksitlendirme olanağından yararlanabileceğini belirten Vakıfbank, taksitlendirecek olan peşin işlemin dönem içi işlemlerde yer alması gerektiğini ve ekstrenin kesilmemiş olmasının şart olduğunu bildirdi. Taksitlendirme işlemi için kart takip statüsünün normal olmasını şart koşan Vakıfbank, bir dönem ve üzeri gecikmede bulunan kartların uygulama kapsamı dışında olduğunu ifade etti.

VAKIFBANK, KAMPANYASINA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLERİ DUYURDU

Kampanyasına ilişkin detayları bir bilgi paylaşımı gerçekleştiren Vakıfbank, kampanyasına dahil olan ve olmayan işlemleri arka arkaya sıraladı. İdari veya kanuni takibe alınmış bir kartın bu hizmetten faydalanamayacağını hatırlatan Vakıfbank, sonradan taksitlendirme işleminin iptalinin yalnızca işlemin yapıldığı gün ve yalnızca iletişim merkezi üzerinden gerçekleştirilebileceğini bildirdi.

Öte yandan Vakıfbank, BusinessCard’lar, yurt dışı işlemler, üye işyerlerinden yapılan taksitli işlemler, nakit avans, devreden bakiye, faiz ve ücretler, puan kullanım işlemleri, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemesi, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar gibi işlemlerin kampanya kapsamında olmadığını ve ek taksitten yararlanamayacağını kamuoyuna duyurdu.