Vakıfbank vurdu gol oldu! 200.000 TL düşük faizli taşıt kredisi duyuruldu

Türkiye'nin devlet bankaları arasında yer alan Vakıfbank tarafından yapılmış olan duyuru kapsamında düşük faizli 200 bin TL tutarında taşıt kredisi kampanyası duyuruldu. Gelen bilgilere göre Vakıfbank'ın kredisinin cazip tekliflerle geldiği bildirildi.

Vakıfbank vurdu gol oldu! 200.000 TL düşük faizli taşıt kredisi duyuruldu

Ülkemizde sıfır km araç sahibi olmak isteyen vatandaşların büyük güçlük çektiği hatta pek çok vatandaşın sıfır km araç sahibi olamadığı bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem içerisinde ise vatandaşlar sıfır km otomobil modellerinin yanı sıra ikinci el pazarında kendilerine uygun modelleri araştırıyor. Pek çok vatandaş tarafından sıkı bir şekilde aratılan ikinci el otomobil modellerinde ise barem 300 bin TL seviyelerine kolaylıkla ulaşıyor.

Bu bağlamda pek çok vatandaş sıfır km araç modellerini taşıt kredisi ile satın almak istiyor. Vatandaşlar tarafından sıfır km otomobil modellerine olan ilgi artarken Renault Clio ve Fiat Egea gibi uygun fiyatlı modeller ortalama olarak 400 bin TL bandından satışta yerini alıyor. 

Son 3 yıllık dilimde araç fiyatlarındaki artışlar son bulmazken gelen bir duyuru ise vatandaşları sevindirdi. Pek çok banka kuruluşu tarafından yapılan duyurulardan biraz daha farklı olan bu duyuru araç alacakların dikkatini çekti.

Sıfır km otomobil fiyatlarında yaşanan büyük artışların ikinci el pazarına da yansıması dikkat çekerken Vakıfbank tarafından yapılan bir duyuru dikkat çekti. Vakıfbank yaptığı duyuruda 200 bin TL tutarında kredisini duyurmuş oldu.

Gerek özel banka kuruluşları gerekse kamu bankaları tarafından geliştirilen taşıt kredisi kampanyaları kapsamında bir yenisi daha vatandaşlara duyuruldu. Gelen yeni kredi kampanyası Vakıfbank tarafından geliştirildi. Vakıfbank tarafından hazırlanmış olan taşıt kredisi ile çok sayıda vatandaşın kolay şekillerde taşıt kredisi kullanabilmeleri hedefleniyor.

VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ 200 BİN TL TAŞIT KREDİSİ

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan taşıt kredileri arasına eklenen bu yeni taşıt kredisi kampanyası ile vatandaşlar oldukça cazip koşullar altında 200 bin TL tutarında kredi kullanabilecekler. İlgili kampanyanın koşulları ise şu şekilde sunuluyor;

  • Kredi Tutarı: 200 Bin TL
  • Vade Süresi: 48 Ay
  • Faiz Oranı: %1,59
  • Toplam Faiz: 107 Bin 147,20 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı: %25,82
  • Tahsis Ücreti: 1.000,00 TL
  • Kredilendirme Oranı: %70
  • Aylık Taksit Tutarı: 6 Bin 398,90 TL
  • Toplam Ödeme: 308 Bin 147,20 TL

Vakıfbank vurdu gol oldu! 200.000 TL düşük faizli taşıt kredisi duyuruldu - Resim : 1

İlgili koşullar altında sunulan kampanya 12 Kasım 2022 tarihi itibarıyla güncel olup koşullar, oranlar ve tutarlar banka politikaları, müşteri tipi ve başvuru tarihine göre değişiklik gösterebilmektedir.