Vakıfbank, İstanbul ilinde fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkullerden şikayetçi olanlara seslendi! 4+0 daire 750 bin TL'den satışa sunuldu!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan ve her dönemde tüketicinin yanında olmaya gayret gösteren Vakıfbank, İstanbul ilinde yükselişe geçen gayrimenkul fiyatlarına savaş açtı. Banka, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri piyasanın altında fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu. İşte Vakıfbank’ın düzenlediği son gayrimenkul ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Vakıfbank, İstanbul ilinde fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkullerden şikayetçi olanlara seslendi! 4+0 daire 750 bin TL'den satışa sunuldu!

Geride bırakmış olduğumuz yılın son çeyreğinde yükseliş trendine girmiş olan döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Gündelik hayata yansıyan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden birisi ise emlak sektörü oldu.

Hammadde fiyatlarının artmasından sonra yüksek rakamlara ulaşan sıfır gayrimenkuller, beraberlerinde ikinci el gayrimenkullerin de zamlanmasına sebep oldu. Yeni dönemde kendine ait gayrimenkulün olmasına ilişkin planlar yapan tüketiciler, ilan edilen fiyatlar karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadılar. Bu durum karşısında sessizliğini bozan Vakıfbank, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri oldukça uygun fiyatlardan fiyat teklifine açtığını bildirdi.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Vakıfbank, Intengo isimli resmi ihale platformu aracılığı ile yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinin Hürriyet Mahallesi’nde bulunan bir dubleks daireyi satışa sunduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank, ihale kapsamında satışa sunmuş olduğu dubleks dairenin kullanım alanını 150 metrekare olarak açıkladı. Kredi çekimine uygun olan dubleks dairenin bir binanın 3’üncü katında olduğunu belirten banka, ihalenin başlangıç fiyatının 1 milyon 850 bin TL olduğunu bildirdi. Vakıfbank, ihaleye katılım sağlamak için 92 bin 500 TL’lik teminat bedelinin yatırılması gerektiğini açıkladı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK 4+0 DAİRE!

Vakıfbank, İstanbul ilinde fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkullerden şikayetçi olanlara seslendi! 4+0 daire 750 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Vakıfbank, İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunan 4+0 daire için de yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu dairenin kullanım alanını 88 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 750 bin TL olarak belirledi. Teminat bedeli ise 37 bin 500 TL olarak açıklandı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL’DA SATILIK DEPOLU DÜKKAN!

Vakıfbank, elinde bulunan 150 metrekarelik bir depolu dükkanı da ihale yolu ile satışa sunduğunu belitti. İstanbul- Esenyurt’ta bulunan dükkan için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 650 bin TL, ihale kapsamında yatırılması gereken teminat bedeli ise 82 bin 500 TL olarak açıklandı.

Etiketler: vakıfbank, gayrimenkul