Vakıfbank ihtiyaç kredisinde resmen şov yaptı! Faiz oranları yüzde 1,55’e kadar düştü! Daha uygun faiz yok!

Bir kamu bankası olması nedeniyle kredi çekecek olan vatandaşların öncelikli olarak tercih ettiği bankalardan biri olan Vakıfbank, kasım ayı itibariyle güncel faiz oranlarından kredi sağlamaya başladı.

Vakıfbank ihtiyaç kredisinde resmen şov yaptı! Faiz oranları yüzde 1,55’e kadar düştü! Daha uygun faiz yok!

Çocuğunu evlendireceklerden borçlarını ödeyeceklere kadar tüm vatandaşların ilk başvurduğu yöntem olan ihtiyaç kredileri, özellikle pandemi de artan maliyetlerin karşısında vatandaşların desteklenebilmesi adına kamu bankalarınca indirimli faizler üzerinden kullandırılmaya başlandı. O bankalardan biri olan Vakıfbank, kasım ayı itibariyle geçerli olacak olan ihtiyaç kredisi faiz oranlarını açıkladı.

Emekli ve kamu çalışanı gibi belirli şartları sağlayan vatandaşlara özel faiz oranlarıyla hizmet veren bankalardan biri olan Vakıfbank, aynı zamanda bireysel kredi kullanmak isteyen vatandaşlara da piyasanın çok altından faiz ile kredi kullanımı sağlamaya başladı. Bu kapsamda faiz indirimlerini kasım ayında da sürdüreceğini açıklayan Vakıfbank, ihtiyaç kredisinin özelliklerini ve ihtiyaç kredisinin kullanımına ilişkin belirlediği şartlar ile ihtiyaç kredisine başvuru yollarını açıkladı.

VAKIFBANK, İHTİYAÇ KREDİSİNDE MOBİL DÖNEMİNİ BAŞLATTI

Vakıfbank ihtiyaç kredisinde resmen şov yaptı! Faiz oranları yüzde 1,55’e kadar düştü! Daha uygun faiz yok! - Resim : 1

İhtiyaç kredilerinde çok cazip faiz oranları vermesinin yanı sıra aynı zamanda uzun vadeler ve değişken geri ödeme planlarıyla müşterilerini rahatlatmayı amaçlayan Vakıfbank, kasım ayında sağladığı ihtiyaç kredilerini 36 aya kadar kredi tutarına göre değişmek şartıyla vadelendireceğini açıkladı. Bunun yanı sıra ihtiyaç kredisi başvuru kanallarını da açıklayan Vakıfbank, mobil bankacılık dönemini resmen başlattı.

Bir süredir dijital bankacılık sistemlerini geliştirmek için çabalamaya başlamış olan Vakıfbank, ihtiyaç kredilerine başvuruları şubelerinden aldığı gibi ATM, müşteri hizmetleri, mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden de almaya başladı. Bu kapsamda SMS ile de ihtiyaç kredisi başvurusu alan Vakıfbank, “Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz” ifadeleriyle SMS ile başvuru yapmak isteyen vatandaşlara seslendi.

VAKIFBANK, İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARINI YÜZDE 1,55’E İNDİRDİ

Kasım ayı boyunca sağlayacağı ihtiyaç kredisi paketlerinin tüm özelliklerini kamuoyu ile paylaşan Vakıfbank, geri ödemelerde kişiye özel planlar oluşturulabileceğini belirtti. Bu kapsamda geri ödemelerin ertelemeli olmasına da izin veren Vakıfbank, ödemelerin; aylık eşit taksitli, artan taksitli azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak yapılabileceğini açıkladı.

Çekilecek olan kredi kapsamında belirlediği faiz oranlarını da açıklayan Vakıfbank, kredi tutarı ve vade süresinin yanı sıra krediyi çekecek olan kişinin kredi notuna göre de değişebilmesi koşuluyla ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 1,55’e kadar indirdi.