Vakıfbank, 2 milyon TL’ye kadar taşıt kredisi veriyor! Üstelik faiz oranları da düştü! Yüzde 1,59 faizle kredi almak için şartlar belli!

Taşıt kredisi kullanarak otomobil almak isteyen vatandaşların imdadına yetişen Vakıfbank, taşıt kredisi faiz oranlarını yüzde 1,59’a düşürdü. Öte yandan Vakıfbank, kredi kullanım şartlarını da açıkladı.

Vakıfbank, 2 milyon TL’ye kadar taşıt kredisi veriyor! Üstelik faiz oranları da düştü! Yüzde 1,59 faizle kredi almak için şartlar belli!

Otomobil sektörünün içinde bulunduğu krizler, bu sene bitmek bilmedi. İlk olarak tedarik sıkıntısı sancısına kapılan otomobil sektörü, ardından başlayan çip ve enerji krizi ile karşı karşıya kaldı. Son olarak yüksek enflasyonun getirisi ile maliyeti iyice artmış olan otomobil sektöründe ilk zam birinci el araçlara, ikinci zam ise ikinci el araçlara geldi. Zamlı araçlar karşısında krediye başvurmak zorunda kalan vatandaşlara Vakıfbank’tan güzel bir haber geldi.

Pek çok kampanyası ile vatandaşları destekleyen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, bu kez otomobil sektöründe dur durak bilmeyen pahalılığa el attı. Otomobil almak isteyen vatandaşların destekçisi olan taşıt kredisi faiz oranlarında indirime giden Vakıfbank, geri ödeme planlarını esneterek, daha avantajlı bir finansman kullanımını garanti etti.

VAKIFBANK’TA TAŞIT KREDİSİ SAYISI ÜÇE ÇIKTI

Vakıfbank, 2 milyon TL’ye kadar taşıt kredisi veriyor! Üstelik faiz oranları da düştü! Yüzde 1,59 faizle kredi almak için şartlar belli! - Resim : 1

Taşıt kredisinde 48 aya varan vade seçenekleri ile müşterilerine hizmet veren Vakıfbank, taşıt kredisi paketi sayısında da artışa gitti. Bu kapsamda birinci el taşıt kredisi sağlayan Vakıfbank, aynı zamanda ikinci el taşıt alacak olan vatandaşları da finanse edeceğini duyurdu. Sektörün yeni gözdesi elektrikli araçlar için de bir paket hazırlamış olan Vakıfbank, doğa dostu taşıt kredisi paketi için başvuruları almaya başladı. Üstelik Vakıfbank, tüm paketlerde esnek geri ödeme planları sundu.

Vakıfbank’ın taşıt kredilerinde en avantajlı olan detay, esnek geri ödeme planları oldu. Esnek geri ödeme planları kapsamında kredilerini aylık ve eşit taksitler ile ödemeye izin veren Vakıfbank, aynı zamanda dileyenin 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir taksitli, son taksit balon ödemeli veya değişken taksitli olarak geri ödeme yapabilmesine olanak tanıyacağını açıkladı.

VAKIFBANK’TA TAŞIT KREDİSİNİN YENİ FAİZİ YÜZDE 1,59

Mevzuat gereği birinci el araçlarda nihai fatura değeri; ikinci el araçlarda ise kasko değerini baz alan Vakıfbank, araç değeri 2 milyon TL’ye kadar olan tüm taşıtlar için yüzde 70’e varan finansman seçenekleri ile kredi kullanımı yaptıracağını açıkladı. Öte yandan Vakıfbank, güncel taşıt kredisi faiz oranını da duyurdu.

Kasım ayı itibariyle taşıt kredisi faiz oranlarında indirime giden Vakıfbank, ister sıfır isterse ikinci el taşıt kredisi olsun tüm taşıt kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1,59’a düşürdü. Bu kapsamda 100 bin TL’lik kredinin 48 ay vade ile alınması halinde aylın taksitlerin 3 bin 251 lira 90 kuruş olacağı hesaplandı.