Uygun fiyatlı ikinci el araç arayanlara, Türkiye Ekonomi Bankası'ndan duyuru! İstanbul ilinde icralık araç satışları başladı!

Son dönemlerde artan araç fiyatlarından sonra uygun fiyatlar karşılığında araç satın almak nerede ise imkansız hale geldi. Bu duruma karşın tüketicinin yanında yer almak isteyen Türkiye Ekonomi Bankası, elinde bulunan icralık araçları piyasanın altında fiyatlardan satışa sunduğunu duyurdu. İşte Türkiye Ekonomi Bankası’nın uygun fiyatlı araç satış hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Uygun fiyatlı ikinci el araç arayanlara, Türkiye Ekonomi Bankası'ndan duyuru! İstanbul ilinde icralık araç satışları başladı!

Geride bıraktığımız yılın aralık ayında üst seviyelere kadar yükselen döviz kurları ile altın fiyatları, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden birisi ise otomotiv sektörü oldu.

Aralık ayında piyasaların kötüleşmesi ile birlikte fahiş rakamlara ulaşan sıfır kilometre araç fiyatları, ikinci el araç piyasasını da etkiledi. Nerede ise sıfır kilometre araçların fiyatları ile yarışan ikinci el araç fiyatları, yeni dönemde araç sahibi olmayı planlayan vatandaşların hayallerini suya düşürdü. Ek olarak ocak ayına girilmesi ile birlikte kendisini iyice hissettirmeye başlayan çip krizi de araç fiyatlarının yükselmesine direkt olarak etki etti.

Araç sektöründe gözlenen bu olumsuz gelişmeler, vatandaşların alternatif çözüm yolları aramalarına sebep oldu. Bu noktada devreye giren Türkiye Ekonomi Bankası, finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı araçlara, vade sonunda borçların ödenmemiş olması sebebi ile el koyduğunu ve ilgili araçların uygun fiyatlardan ihaleye sunulduğunu bildirdi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK OPEL ASTRA!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde birçok faktöre bağlı olarak zamlanan araç fiyatları konusunda tüketicinin yanında yer alarak İstanbul’da bulunan bir aracı ihaleye açtığını bildirdi.

TEB’in “Tebcetelem” adlı platform aracılığı ile satışa sunmuş olduğu aracın 2016 model Opel Astra olduğu ve araç ihalesi için belirlenen başlangıç bedelinin 145 bin TL olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK RENAULT FLUENCE!

Uygun fiyatlı ikinci el araç arayanlara, Türkiye Ekonomi Bankası'ndan duyuru! İstanbul ilinde icralık araç satışları başladı! - Resim : 1

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem aracılığı ile düzenlediği ikinci araç ihalesine konu olan aracın 2015 model Renault Fluence olduğu ve ihale başlangıç bedelinin 115 bin TL olarak belirlendiği öğrenildi.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDAN SATILIK CITROEN!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Tebcetelem aracılığı ile düzenlediği üçüncü araç ihalesine konu olan aracın 2016 model Citroen C-Elysee olduğu ve ihale başlangıç bedelinin 110 bin TL olarak belirlendiği öğrenildi.

Etiketler: teb, ikinci el araç