Üvey Anne 8.bölüm fragmanı Final

atv'nin gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Üvey Anne 8.final bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üvey Anne'nin 14 Ağustos'ta ekrana gelecek olan final bölümünde neler olacak?

Üvey Anne 8.bölüm fragmanı yayınlandı. atv'nin gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizisi Üvey Anne dizisi izleyici tarafından çok beğenildi. Konusu ve oyuncu kadrosu ile ilk bölümden ilgi gören Üvey Anne 8.bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Üvey Anne 7.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadrosunda Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler ve Hazal Filiz Küçükköse gibi oyuncuların yer aldığı Üvey Anne dizisinin 8.bölümünün ne zaman yayınlanacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Üvey Anne 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Üvey Anne dizisinin yeni bölümü hangi gün saat kaçta yayınlanacak?

ÜVEY ANNE YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Üvey Anne dizisinin final bölümü 14 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ÜVEY ANNE İLK BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV'nin yeni dizisi Üvey Anne 8.bölüm fragmanı yayınlandı. BURAYA TIKLAYARAK FRAGMANI İZLEYEBİLİRSİNİZ

 Üvey Anne 8.bölüm fragmanı Final - Resim : 2

ÜVEY ANNE DİZİSİNİN KONUSU NE?

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Üvey Anne dizisi yaz sezonuna damga vuracak yapımlardan biri olacak. Yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli oturduğu Üvey Anne dizisinin senaryosunu Yasemin Kırbaş kaleme alıyor. ONN Medya imzalı yapım ekranlarda adeta Karadeniz fırtınası estirecek. Bir babanın çocuklarına olan bağlılığına değinecek olan dram dolu yapımda babanın duygusal yaşantısı işlenecek.

ÜVEY ANNE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

ONN Medya tarafından ATV ekranları için hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Yasemin Türkmenli otururken, senaryosu Yasemin Kırbaş tarafından kaleme alınıyor.

Etkileyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla yaza damga vurmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslı Tandoğan, Ezgi Şenler, Ayşegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayşen İnci, Mihriban Er, İbrahim Şahin, Bengü Balta, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yılmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoğlu gibi başarılı oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alıyor.