Usta sanatçı Civan Canova, son yolculuğuna uğurlanıyor! Rol arkadaşlarından ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, gözyaşlarına engel olamadı!

Ağustos ayının başında hastaneye yattığını duyuran ve günler sonra da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman usta sanatçı Civan Canova, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenaze törenine katılan ünlü oyuncular dikkat çekerken, Nesrin Cavadzade gözyaşlarına engel olamadı. İşte Civan Canova’nın cenaze törenine ilişkin ayrıntılar…

Usta sanatçı Civan Canova, son yolculuğuna uğurlanıyor! Rol arkadaşlarından ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, gözyaşlarına engel olamadı!

Yıllardır sektörde yer alan ve birçok efsane projenin kadrosuna dahil olarak yeteneğini her defasında Türk halkına kanıtlamayı başaran usta sanatçı Civan Canova, ağustos ayının başında Instagram hesabından bir video paylaşmıştı. Yayınladığı videoda tedavi altına alındığını ve durumunun iyi olmadığını açıklayan Civan Canova, açıklamaları ile hem sanat camiasını hem de hayranlarını oldukça üzmüştü.

Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören ve hayranlarına müjdeli haberi vereceği gün iple çekilen Civan Canova, geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Canova’nın yakın arkadaşı ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu, usta sanatçı ile çekilmiş olan bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak vefat haberini duyurdu.

Sanat camiasını yasa boğan vefat haberinin ardından Civan Canova’nın sanatçı arkadaşları Instagram hesapları üzerinden Canova’ya ilişkin paylaşımlar yaparak ne kadar üzgün olduklarını ifade ettiler. Bugün öğle namazı ile birlikte defnedilecek olan Civan Canova, birkaç saat önce Mecidiyeköy Büyük Sahne’de düzenlenen tören ile sevenleri, ailesi ve yakın dostları tarafından anıldı. Canova için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

USTA SANATÇIYA SON VEDA!

Geçtiğimiz günlerde bir süredir tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Civan Canova, saat 11:00’de Mecidiyeköy Büyük Sahne’de düzenlenen tören ile birlikte anıldı. Canova için düzenlenen törene, sanat camiasından birçok isim katılırken Canova’nın son dizisindeki rol arkadaşları Uraz Kaygılaroğlu, Bora Akkaş, Nursel Köse, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade de usta sanatçıya son görevlerini yerine getirdi.

NESRİN CAVADZADE KENDİSİNİ TUTAMADI!

Usta sanatçı Civan Canova, son yolculuğuna uğurlanıyor! Rol arkadaşlarından ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, gözyaşlarına engel olamadı! - Resim : 1

Anma töreni esnasında kendisini tutamayan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, gözyaşlarına engel olamadı. Cavadzade’nin tören boyunca ağladığı görüldü.

AİLESİNDEN ANLAMLI İSTEK!

Civan Canova’nın ailesi cenaze törenine çelenk gönderilmemesini, isteyenlerin Türk Eğitim Vakfı’na Canova’nın ruhu adına bağışta bulunabileceklerini belirtti.