Usta oyuncu Nurseli İdiz, nihayet setlere geri dönüyor! İdiz'in yeni projesi belli oldu!

1980’li yıllardan bu yana ekran önünde olan usta sanatçı Nurseli İdiz, bir süredir ekran önünde gözükmüyor. Her sezonda bir başka projede yer alacağına dair haberler çıkan ancak sezonda haberlerin asılsız olduğunu kanıtlayan İdiz, bu kez hayranlarına müjdesini verdi. Nurseli İdiz’in yeni projesi belli oldu. İşte ayrıntılar…

Usta oyuncu Nurseli İdiz, nihayet setlere geri dönüyor! İdiz'in yeni projesi belli oldu!

Yeni dönemde nerede ise her yeni günde bir ismin oyunculuk sektörüne atıldığı şu günlerde, eski sanatçılar mum ile aranmaya başladı. Yeni oyuncuların arasında yeteneklilerinin olmasının yanı sıra sadece sosyal medyanın gücü ile ekran önüne adımlarını atan kişilerin sayısı da oldukça fazla. Bu durum artık izleyicinin de hoşuna gitmemek ile birlikte, çoğunluk ile o kişilerin dahil oldukları yapımların ömürlerinin de kısa olmasına neden oluyor.

Popüler kültürün de etkisi ile artık ünlü olmanın çok da zor olmadığı şu günlerde, eski sanatçılar izleyiciler tarafından sık sık yad ediliyor. Bu kapsamda adı en çok anılan sanatçılardan birisi de 30 yılı aşkın meslek hayatı olan ünlü oyuncu Nurseli İdiz olarak karşımıza çıkıyor.

Birçok dizi ve film projesinde rol alan ve asıl popülerliği 1989 yılında sunduğu “Saklambaç” isimli program ile yakalayan usta sanatçı, tiyatro sahnelerinin de tozunu attırmayı başardı. Bir dönem aşırı alkol tüketimi sebebi ile magazin gündeminden düşmeyen ve o dönem boyunca da ekran önünde pek iş bulamayan Nurseli İdiz, bu sene setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Hemen hemen her sezon Nurseli İdiz’in bir projenin içerisinde yer alacağı haberleri magazin gündeminde yer alırken, sezon başladığında haberlerin asılsız çıkması, İdiz’in hayranlarını hayal kırıklığına uğratıyor. Ancak çıkan son haberlerin doğrulanması ile birlikte, Nurseli İdiz’in yeni projesinin kesinleştiği kaydedildi.

YENİ PROJESİ BİR FİLM!

Çoğunluk ile dizilerde ve tiyatro sahnelerinde görmeye alışık olduğumuz usta sanatçı Nurseli İdiz’in, bir film projesi ile setlere geri döneceği kesinleşti. İdiz, “Üçüncü Gün” isimli romantik komedi temalı film ile tekrar kameraların karşısına geçecek.

BAŞROLLER BELLİ OLDU!

Usta oyuncu Nurseli İdiz, nihayet setlere geri dönüyor! İdiz'in yeni projesi belli oldu! - Resim : 1

Nurseli İdiz’in yeni filminin başrolünde genç oyuncular Yağmur Tanrısevsin ile Berk Atan yer alacak.

SENEYE YAYINLANACAK!

Kısa süre sonra çekimlerine başlanacak olan Üçüncü Gün filminin, önümüzdeki sene vizyonda olması bekleniyor.

Etiketler: nurseli idiz