Usta oyuncu Civan Canova'nın cenaze töreninde büyük saygısızlık! Eski eşi Açelya Akkoyun'un bütün uyarılarına rağmen...

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden usta oyuncu Civan Canova için dün bir anma programı ve cenaze töreni düzenlendi. Oyuncunun cenaze törenine birçok ünlü isim katılırken, bir vatandaşın görüntüleri olay yarattı. İşte usta oyuncunun cenaze töreninde ve anma programında yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

Usta oyuncu Civan Canova'nın cenaze töreninde büyük saygısızlık! Eski eşi Açelya Akkoyun'un bütün uyarılarına rağmen...

Tiyatro, sinema ve dizi sektörüne yıllardır hizmet eden ve milyonlarca vatandaşın sevgisini kazanan usta sanatçı Civan Canova, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Dün defnedilen usta sanatçının cenaze töreninde skandal bir olay yaşandı.

ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ!

Dün öğle namazından sonra defnedilen usta oyuncu Civan Canova için cenaze töreni öncesinde bir anma programı düzenlendi. Mecidiyeköy Büyük Sahne’de düzenlenen anma programına çok sayıda ünlü isim katıldı.

Son olarak Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş isimli projede yer alan Civan Canova, anma programında dizinin oyuncu kadrosu tarafından yalnız bırakılmadı. Nesrin Cavadzade, Bora Akkaş, Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu ve Nursel Köse gibi ünlü oyuncuların katıldığı anma programı, duygusal anlara şahitlik etti.

Anma programına katılan Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse program boyunca gözyaşlarına hakim olamadı. Oyuncuları diğer oyuncu arkadaşları teselli etmeye çalıştı. O anlar kameralara yansıdı.

CENAZE TÖRENİNDE SKANDAL GÖRÜNTÜ’

Usta oyuncu Civan Canova'nın cenaze töreninde büyük saygısızlık! Eski eşi Açelya Akkoyun'un bütün uyarılarına rağmen... - Resim : 1

Mecidiyeköy Büyük Sahne’de düzenlenen anma programından sonra Zincirlikuyu Camii’nde cenaze namazı kılınan Civan Canova, sevenleri ve oyuncu arkadaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde gözyaşlarına engel olamayan Canova’nın sevenleri, skandal bir görüntü ile karşı karşıya kaldı.

Yıllar önce oyuncu Civan Canova ile evli olan ünlü oyuncu Açelya Akkoyun, Canova’nın cenaze törenine katılan isimlerden birisi oldu. Ne kadar üzgün olduğu gözlerinden okunan Açelya Akkoyun törende hiç beklemediği bir istek ile karşılaştı. Bir vatandaş Akkoyun’u görünce onun ile fotoğraf çektirmek istedi.

UYARILARI CİDDİYE ALMADI!

Açelya Akkoyun ile selfie çekilmek isteyen vatandaş, Akkoyun’un uyarılarını ciddiye almadı. “Teyzecim lütfen burada olmaz” ifadelerini kullanarak, acılı haline rağmen saygısını hiç bozmamaya çalışan Akkoyun, vatandaşın ısrarı üzerine fotoğraf çektirmek zorunda kaldı.