Ünlü Televizyoncu Armağan Çağlayan, Okul Çantası Fiyatlarına İsyan Etti: "O Ne Be!"

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, son paylaşımında okul çantası fiyatlarının yüksekliğine dikkat çekti. Sağlık sorunlarına rağmen gündemi yakından takip eden Çağlayan, bu kez okul alışverişlerinin maliyetine isyan etti.

Ünlü Televizyoncu Armağan Çağlayan, Okul Çantası Fiyatlarına İsyan Etti:

Sosyal medya fenomeni Armağan Çağlayan, son zamanlarda okul çantası fiyatlarının yüksekliği konusunda şaşkınlığını dile getirdi. Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Çağlayan, sosyal medya hesabını güncelleyerek gündemle ilgili görüşlerini paylaşmaya devam ediyor. Son olarak en ucuz okul çantasının 1750 TL olduğunu gördüğünde ise sessiz kalamadı.

 

Birkaç hafta önce sivri biberin kilosunun 60 TL olduğu haberine tepki gösteren Çağlayan, bu kez okul çantası fiyatlarını eleştirdi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Okul çantası gördüm. 1750 TL. Bu ne yahu? Satıcıya sordum, en ucuzu dedi! Çocuğu olanlar için gerçekten zor" şeklinde ifadeler kullandı.

Daha önce sivri biber fiyatlarına isyan eden Çağlayan, bu kez de eğitim malzemelerinin yüksek maliyetine dikkat çekti. Her iki durumda da Armağan Çağlayan, sosyal medya üzerinden toplumsal meselelere dikkat çekmeye ve insanların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Etiketler: armağan çağlayan