Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, gittiği esnaf lokantasından kovuldu! Nedeni ortaya çıktı!

MasterChef Türkiye’nin jüri üyelerinden Şef Mehmet Yalçınkaya, gittiği bir esnaf lokantasında gizli kamera kaydına yakalandı. Lokantadan kovulan Yalçınkaya, herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, gittiği esnaf lokantasından kovuldu! Nedeni ortaya çıktı!

Uzun süredir aşçılık sektöründe faaliyet gösteren ve başarıları sayesinde yalnızca ülkemizde değil yurtdışında da tanınan ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, asıl popülerliğe MasterChef Türkiye yarışması ile kavuştu. 2018 yılında Acun Medya ile el sıkışan ve kanalda yayınlanacak olan MasterChef Türkiye isimli efsane yarışma programının jüri koltuklarından birisine oturan Yalçınkaya, sert tavırları ile dikkat çekti.

Yarışma programının diğer jüri üyeleri Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’ya göre daha sert bir yapıda olan ve yarışmacıları adeta tir tir titreten ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, o sert görüntüsünün altında yatan merhametli kalbi ile milyonların gönlünü fethetti. Şu an halen yayında olan ve finale gün sayan MasterChef Türkiye yarışmasında varlığını koruyan Yalçınkaya, sosyal medyaya düşen bir görüntüsü ile herkesi şaşkına çevirdi.

Gittiği bir esnaf lokantasında müşterilerden biri tarafından gizli olarak kayda alınan Yalçınkaya, sosyal medyaya düşen görüntüleri ile şaşkınlık yarattı. Görüntülerde Yalçınkaya’nın hiç de kendisi gibi davranmadığı görülürken bunun nedeni çok geçmeden ortaya çıktı.

LOKANTADAN KOVULDU!

Ünlü Şef Mehmet Yalçınkaya, gittiği esnaf lokantasından kovuldu! Nedeni ortaya çıktı! - Resim : 1

Dün akşam saatlerinde sosyal medyaya düşen bir görüntü kaydı, herkesi şaşkına çevirdi. Kafasında şapkası ile bir esnaf lokantasına giden Mehmet Yalçınkaya’nın farklı tavırlar sergilediği ve sonunda lokanta sahibini çıldırttığı görüldü. Mehmet Yalçınkaya’yı tanımayan lokanta sahibi bir süre sonra ünlü şefi lokantadan kovdu.

NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!

Gizli çekim görüntülerinde lokantadan kovulduğu görülen Mehmet Yalçınkaya, çok geçmeden lokantaya tekrar girerek durumu anlattı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için bir yemek belgeseli çekildiğini belirten Mehmet Yalçınkaya, yapılanların bir kurgudan ibaret olduğunu ifade etti.

Exxen platformu için çekilen yemek belgeselinde müşteri davranışlarının ele alındığı ve bu sebep ile de Mehmet Yalçınkaya’nın gittiği esnaf lokantasında o karakterlerden birisini canlandırdığı öğrenildi. Lokanta sahibinin kendisini kovmasından sonra gelip kendisini tanıtan ve esnaftan özür dileyen Yalçınkaya, sevenlerinin gönlünü ferahlattı.