Ünlü Şef Arda Türkmen'den Müjdeli Paylaşım: Pek Yakında Üç Kişiyiz!

Uzun yıllardır şeflik yapan ve 2010 yılında sunmaya başladığı yemek programı ile kariyer macerasını ekran önüne taşıma kararı alan ünlü Şef Arda Türkmen, takipçilerini sevindiren bir paylaşım yaptı. İşte Arda Türkmen’in mutluluk veren Instagram paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü Şef Arda Türkmen'den Müjdeli Paylaşım: Pek Yakında Üç Kişiyiz!

Uzun süredir izleyiciler tarafından tanınan ve zaman zaman bazı dizi projelerine de konuk oyuncu olarak katılan ünlü Şef Arda Türkmen, özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. 2010 yılında CNN Türk ekranlarında sunduğu bir yemek programı ile ünlenen sonrasında da aynı format ile Kanal D ekranların transfer olan Arda Türkmen, kendisinden 16 yaş küçük olan eşi Melodi Elbirliler ile verdiği mutluluk pozları ile adeta düşman çatlatıyor.

Bir süre önce yakınlaşan ve yakınlaşmaları kısa süre içerisinde aşka dönüşen Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, aralarındaki yaş farkı sebebi ile birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça eleştirilmişti. Ancak yapılan hiçbir eleştiriye kulak asmadan ilişkilerini yaşamaya ve mutluluk pozları vermeye devam eden ünlü çift, geçtiğimiz sene hayatlarını birleştirme kararı aldı. Mutluluklarını evlilik ile taçlandıran ünlü çiftin sade düğün töreni, günlerce magazin gündeminde yer aldı.

Instagram fenomeni olan ve evlendikten sonra da sık sık paylaşımlar yapmaya devam eden Melodi Elbirliler, güzelliği ve fiziği ile herkesin dikkatini çekmeyi başarmışken geçtiğimiz günlerde çiftten gelen bir paylaşım magazin gündemini resmen salladı.

Eylül Ayında Evlendiler!

Bir süredir devam eden birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmaya karar veren Arda Türkmen- Melodi Elbirliler çifti, geçtiğimiz yılın eylül ayında nikah masasına oturmuştu. Düğününde iki farklı gelinlik giyen ve güzelliği ile resmen büyüleyen Elbirliler, haziran ayında Bodrum’da Arda Türkmen’den evlilik teklifi almıştı.

Müjdelediler!

Ünlü Şef Arda Türkmen'den Müjdeli Paylaşım: Pek Yakında Üç Kişiyiz! - Resim : 1

Güzel giden ilişkilerine ilişkin sık sık paylaşımlarda bulunan Arda Türkmen- Melodi Elbirliler çifti, yaptıkları son paylaşım ile takipçilerini sevindirdi. Karnı belirginleşen Melodi Elbirliler, eşine sarıldığı bir fotoğrafın altına “pek yakında 3 kişiyiz” yazarak, hamile olduğunu duyurdu.

Tebrik Mesajları Yağdı!

Melodi Elbirliler ve Arda Türkmen’in bebek heyecanına, tebrik mesajları yağdı. Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu sosyal medya kullanıcıları, çiftin sevincine ortak oldu.