Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan hayranlarını sevindiren açıklama: Hayatım film oluyor!

90’lı yıllardan bu yana müzik piyasasında bulunan ve birçok şarkıya imzasını atan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir stüdyoya girerek görüntülendi. Neşeli tavırları ile dikkat çeken Ortaç, hayatına ilişkin önemli bir gelişmeyi de magazin muhabirleri ile paylaştı. İşte Serdar Ortaç’ın açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan hayranlarını sevindiren açıklama: Hayatım film oluyor!

Müzik sektörünün özlenen 90’lı yıllarında çıkardığı şarkılar ile kendisinden söz ettirmeyi başaran ve şarkıcılığının yanı sıra söz yazarlığı ile de gündemde kalan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, son dönemlerde yolunda gitmeyen özel hayatı ve sağlık sorunları ile gündeme gelmeye devam ediyordu. Ciddi bir rahatsızlığı olan ve MS teşhisi alan Serdar Ortaç, eşi Chloe’den boşandıktan sonra da nafaka konuları ile gündeme gelmişti.

Bir süre beraberlik yaşadıktan sonra İrlandalı ünlü manken Chloe ile nikah masasına oturan ve her röportajında eşini ne kadar sevdiğini dile getiren Serdar Ortaç, bir süre sonra boşanma iddiaları ile gündeme gelmiş ancak iddiaları yalanlamıştı. Ortalığın kızışmasından ve boşanma haberlerinin üst üste yayınlanmasından sonra durumu daha fazla saklamamayı tercih eden Ortaç, boşanma haberlerinin doğru olduğunu ve eşi Chloe ile yollarını ayırdıklarını ifade etmişti.

Geçmişte edindiği kötü alışkanlıklardan ötürü uzun bir süre borç batağında debelenen Serdar Ortaç, son dönemlerde çıktığı sahneler ile birlikte maddi durumunu toparladı. Şimdilerde sağlıklı bir yaşam sürdürmeye çalışan Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir stüdyoya girerken görüntülendi. Stüdyoya girmeden önce basın muhabirlerinin röportaj taleplerini geri çevirmeyen ve onlar ile ayak üstü sohbet eden Serdar Ortaç, hayatında yaşanan bir gelişmeye ilişkin müjdesini verdi.

STÜDYO GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENDİ!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'tan hayranlarını sevindiren açıklama: Hayatım film oluyor! - Resim : 1

Artık sahnesi olmadığı sürece dışarda pek görüntülenemeyen Serdar Ortaç, uzun bir aranın ardından Etiler’de görüntülendi. Stüdyoya geldiğini belirten Ortaç, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti.

“HAYATIM FİLM OLUYOR!”

Kendisine yeni bir senaryonun geldiğini açıklayan Serdar Ortaç, hayatının beyaz perdeye aktarılacağını müjdeledi. Ortaç, filmde kendisinin rol almayacağını da ifade etti.

“SİZİ KİM OYNASIN?”

Basın mensupları, hayatının film olacağını açıklayan Serdar Ortaç’a “sizi kim oynasın istersiniz?” diye sordu. Ortaç esprili bir yanıt vererek, “Japon’a benzeyen biri” ifadelerini kullandı.