Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel kameralara açık konuştu, hemcinslerini bir kez daha kızdırdı! “Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar!”

İddialı pozları ile gündemlerden düşmeyen ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün katıldığı bir davet sonrası yaptığı açıklamalar ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel kameralara açık konuştu, hemcinslerini bir kez daha kızdırdı! “Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar!”

Ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile sekiz yıl boyunca evli kalan ünlü şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz mart ayında sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan, birlikte gittikleri mahkeme salonundan birlikte çıkmış ve davaya getirilen basın yasağı nedeniyle evliliklerinin bitmesine ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştirmemişti. Boşanmanın ardından kendisini işine veren Selen Görgüzel’de hemcinslerini kızdıracak bir açıklama daha geldi.

Geçtiğimiz aylarda gündem yaratan ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ünlü oyuncu Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında Cem Yılmaz’ın tarafını tutan Selen Görgüzel, hemcinslerini kızdıracak açıklamalar gerçekleştirmiş ve çocukların yüksek nafaka için kullanıldığını ima etmişti. Bunu desteklemeyen Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün katıldığı bir lansmanda bir kez daha hemcinslerini kızdıracak bir açıklama gerçekleştirdi.

SELEN GÖRGÜZEL, SETLERE DÖNÜŞ SİNYALİ VERDİ

Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel kameralara açık konuştu, hemcinslerini bir kez daha kızdırdı! “Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar!” - Resim : 1

Usta oyuncu Tamer Levent ve yazar Ayşe Kulin ile önceki gün bir lansmana katılan Selen Görgüzel, siyah renkteki deri elbisesi ile dikkat çekti. Güzelliğiyle göz kamaştıran Selen Görgüzel, son zamanların popüler sosyal medya akımı olan fotoğrafları avatara çevirmek ile ilgili konuştu. Ardından yeni projelerine ilişkin bilgi veren Selen Görgüzel, setlere döneceğinin sinyallerini şu açıklamalar ile verdi:

“Son zamanlarda avatarlar biliyorsunuz çok moda. Herkes avatarlaşıyor, suratlar değişiyor. Herhalde başka bir şeye evriliyoruz. Dışarıdan bir yükleme midir anlayamadım. İnsan sureti başka bir şeye dönüşüyor. Çok shop yapınca avatar gibi oluyorsun. Ben merak etmedim açıkçası, o yüzden yapmadım kendime. ‘Adı Aylin’i yapmak en büyük hayalimdi. Masada Ayşe Hanım'la birazcık konuştuk, inşallah yapacağız.”

SELEN GÖRGÜZEL, HEMCİNSLERİNİ KIZDIRACAK AÇIKLAMALAR YAPTI

Hamdi Alkan’ın eski karısı olarak anılmaktan rahatsızlığını dile getiren Selen Görgüzel, ardından muhabirlerin sorusu ile ‘hesabı kim öder?’ polemiğine dahil oldu. Polemikte hesabı erkeğin ödemesinden yana bir tavır koymasıyla dikkat çeken Selen Görgüzel, ardından ise ‘bayan’ denmesine ilişkin hemcinslerini kızdıracak şu açıklamaları gerçekleştirdi:

“Hesabı tabii ki erkek ödeyecek, yakışık alan budur. Eve misafir gelince de kahveyi kadın ikram eder, bu görsel olarak daha güzel duruyor. Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar, mesela hemcinslerimin ‘Bayan’ demeyin takıntısını anlamıyorum ve çok saçma buluyorum. Biriniz kadın biriniz erkek olsun doğamıza göre yaşayalım artık. Ben biriyle yemeğe çıktığımda hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm!”

Etiketler: Selen Görgüzel