Ünlü şarkıcı Murat Boz'un hayranları ikiye bölündü! Şarkıcının kaynak yaptırdığı saçları sosyal medyada olay oldu!

Uzun yıllardır sektörde olan ve şarkıcılık yeteneğinin yanı sıra yakışıklılığı ile de izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Murat Boz, yeni projesi için kaynak yaptırdığı saçları ile sosyal medyanın gündemine girmeyi başardı. Boz’un yeni imajı, hayranlarını resmen ikiye böldü. İşte Murat Boz’un yeni tarzına ve yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un hayranları ikiye bölündü! Şarkıcının kaynak yaptırdığı saçları sosyal medyada olay oldu!

Tarkan, Nil Karaibrahimgil, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Demet Sağıroğlu, Nazan Öncel ve Hande Yener gibi ünlü isimlerin vokalistliğini yaparak girmiş olduğu müzik sektöründe yeteneğini ortaya koymayı başaran sonrasında da yoluna tek başına devam etme kararı alan ünlü şarkıcı Murat Boz, uzun süredir müzik listelerinin en çok dinlenen isimlerinden birisi olmayı başarıyor.

Çıkardığı ve kısa süre içerisinde hit olmayı başaran şarkıları, verdiği konserler, uzun yıllar boyunca jüri üyesi olarak yer aldığı O Ses Türkiye yarışması ve daha pek çok projesi ile milyonlarca kişi tarafından oldukça sevilen şarkıcı Murat Boz, yakışıklılığı ile de genç kızların hayranlığını kazanmayı başardı.

Şarkıcı olarak başladığı kariyerine bir süre sonra farklı kapılardan devam eden Boz, son dönemlerde bazı film projelerinde yer almaya başladı. Son olarak Netflix isimli dijital platformda yayınlanan yeni dizinin başrolünde karşımıza çıkan Boz, film projesi için yenilediği imajı ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Boz’un yeni imajı, hayranlarını ikiye böldü.

YENİ DİZİSİ YAYINLANDI!

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un hayranları ikiye bölündü! Şarkıcının kaynak yaptırdığı saçları sosyal medyada olay oldu! - Resim : 1

Bir süre önce çekimleri tamamlanan yeni projesi için geri sayıma başlayan şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz günlerde dizisinin yayına girdiğini duyurdu. Başrollerini Tuba Büyüküstün ile paylaştığı “Zeytin Ağacı” isimli dizisi ile sosyal medya kullanıcılarının gündemine giren Boz’un oyunculuğu takdir gördü.

YENİ İMAJI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Zeytin Ağacı isimli yeni dizisi için imaj tazelemek durumunda kalan Murat Boz, saçlarına kaynak yaptırdı. Dizinin yayınlanması ile anlaşılan kaynaklar, şaşkınlık yarattı.

HAYRANLARI İKİYE BÖLÜNDÜ!

Murat Boz’un yeni tarzı, hayranlarını ikiye böldü. Genç şarkıcının yeni tarzı büyük bir kesim tarafından beğenilirken, sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı da “çabuk eski haline geri dön” yorumlarında bulundu.  

Etiketler: murat boz, imaj, dizi