Ünlü şarkıcı Gülşen'e, sosyal medya kullanıcılarından tepki! “Bari Taksim için paylaşım yapsaydın!”

Geçtiğimiz ayların en çok konuşulan isimlerinden olan Gülşen, yine sosyal medya kullanıcılarının hedefinde yer aldı. Gülşen’in Taksim’de gerçekleşen patlamaya sessiz kalması, tepki topladı.

Ünlü şarkıcı Gülşen'e, sosyal medya kullanıcılarından tepki! “Bari Taksim için paylaşım yapsaydın!”

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Gülşen, sahne kıyafetleri ve sahnesinde yaptığı “erotik” dansları ile sık sık eleştirilirken geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan eski bir konser görüntüsünden sonra hapis cezasına çarptırıldı.

Aylar öncesinde vermiş olduğu bir konserde “İmam Hatip mezunuymuş o, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullanan ve bu görüntüleri henüz birkaç ay önce sosyal medyaya düşen Gülşen, hakkında başlatılmış olan soruşturma sonrasında mahkeme gününe kadar tutuklu kalması kararı ile cezaevine sevk edildi. Ağustos ayında yaşanan bu olay o dönem içerisinde sosyal medyayı ayağa kaldırırken birkaç günün ardından Gülşen hakkında ev hapsi kararı verildi.

Ev hapsi kararının ardından tekrar mahkemeye başvuran ve bu seferde denetimli serbestliğine karar verilen Gülşen, geçtiğimiz günlerde yeni bir karar ile daha gündeme geldi. Davanın hakimi, Gülşen’in imza zorunluluğunun olmadığına ancak yurtdışına çıkma yasağının devam ettiğine işaret etti.

Cezaevine girdiği günden bu yana hem magazin basını hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından hakkında en çok konuşulan ünlü isimlerden birisi olan Gülşen, o günden bu yana Instagram hesabından ya da diğer sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşım yapmadı. İmza vermeye gittiği günlerde ara ara magazin basını mensupları tarafından görüntülenen ancak o zaman bile sessizliğini bozmadan aracına binmeyi tercih eden ünlü popçu, dün yine sosyal medya kullanıcılarının hedeflerinde yer aldı.

ÜNLÜLERDEN LANET YAĞDI!

Ünlü şarkıcı Gülşen'e, sosyal medya kullanıcılarından tepki! “Bari Taksim için paylaşım yapsaydın!” - Resim : 1

Dün akşamüzeri İstiklal Caddesi’nde bir bomba patlaması gerçekleşti. İlk bilgilere göre 6 kişinin vefat ettiği, 80’i aşkın kişinin ise yaralandığı açıklandı. Patlama sonrasında birçok ünlü isimden ve diğer sosyal medya kullanıcılarından teröre lanet paylaşımları gelirken ünlü şarkıcı Gülşen’in sessizliğini yine koruması, tepki topladı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI AĞIR YÜKLENDİ!

Taksim’de gerçekleşen patlama sonrasında teröre lanet paylaşımları gelmeye devam ederken Gülşen’in bir paylaşımda bulunmaması, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı. Kullanıcılar, “bir geçmiş olsun mesajı yazmak çok zor olmamalı” ifadelerini kullandı.