Ünlü şarkıcı Emre Aydın'dan erkek meslektaşlarına sert çıkış: “Erkekler bir kenarda dursun, kadınlar...”

Yıllar önce müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan ve oldukça sevilmeyi başaran ünlü şarkıcı Emre Aydın, yeni bir açıklamaya imza attı. Açıklamasında erkek meslektaşlarına seslenen Aydın, sosyal medya kullanıcıları tarafından takdir edildi. İşte Emre Aydın’ın yeni açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü şarkıcı Emre Aydın'dan erkek meslektaşlarına sert çıkış: “Erkekler bir kenarda dursun, kadınlar...”

2002 yılında bir müzik grubu ile dahil olduğu müzik piyasasına sonrasında verdiği karar ile birlikte yalnız başına devam eden ünlü şarkıcı Emre Aydın, aldığı karar neticesinde birçok hit şarkıya imza attı. Sahneleri hınca hınç dolan ve müzik listelerine kendi tarzında damga vurmayı başaran Emre Aydın, özellikle genç kızların sevgilisi oldu.

2000’li yılların başlarında başlayan tanınırlığını şimdiye kadar sürdürmeyi başaran ve yalnızca kariyeri ile anılmayı tercih ettiği için magazin basınından uzak duran Emre Aydın, geçtiğimiz günlerde yeni bir açıklama yaparak ilginin kendisine çevrilmesini sağladı.

Resmi Twitter hesabından yeni bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Emre Aydın, hemcinsi olan meslektaşlarına seslendi. Aydın tarafından yapılan paylaşım birçok sosyal medya kullanıcısından destek görürken, bir kısmı tarafından da “reklam” olarak nitelendirildi.

YENİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Ünlü şarkıcı Emre Aydın'dan erkek meslektaşlarına sert çıkış: “Erkekler bir kenarda dursun, kadınlar...” - Resim : 1

Aktif olarak kullandığı resmi Twitter hesabından paylaşımlar yapmaya devam eden ünlü şarkıcı Emre Aydın, geçtiğimiz günlerde yeni bir gönderi yayınladı. Aydın, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Cumhuriyet’in 100.yıl marşını kim bestelesin ve kim seslendirsin meselesi konuşulmaya başladı. Kimin seslendireceği değil de kimlerin seslendirmeyeceğini netleştirelim bence önce. Erkekler kenarda dursun ve 100.yıl marşını bir kadın bestelesin ve seslendirsin!”

DESTEK GÖRDÜ!

Çoğunluk ile erkek şarkıcılardan duymaya alışık olduğumuz marşlara ilişkin yaptığı paylaşımı ile dikkat çeken yakışıklı şarkıcı Emre Aydın, yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Emre Aydın’a paylaşımı üzerinden destek verdi ve marşın bir kadın tarafından seslendirilmesi gerektiğini savundu.

REKLAM İDDİASI!

Emre Aydın’ın kadın meslektaşları üzerinden yaptığı yeni paylaşım, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından iyi niyetli bulunmadı. Kullanıcılar Aydın’ın yeni proje öncesinde reklam yapmaya çalıştığını iddia ettiler.