Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem deprem korkusuna köye taşındı!

Meydana gelen deprem Türkiye'nin derinden sarsılmasına neden olurken şarkıcı Ceylan Ertem tarafından yapılan açıklama dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem deprem korkusuna köye taşındı!

Deprem korkusu nedeniyle İstanbul'dan köye taşınan Ceylan Ertem imkanı olan vatandaşların da köye taşınması gerektiğinin altını çizdi. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem yaşadığı korkuları dile getirerek deprem korkusundan bahsetti. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 11 ilde yıkıma neden olurken can kaybı hala artmaya devam ediyor. 

Meydana gelen deprem Türkiye'nin derinden sarsılmasına neden olurken şarkıcı Ceylan Ertem tarafından yapılan açıklama dikkat çekti. 42 bin kişinin üstünde can kaybının yaşandığı Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Ceylan Ertem'in yapmış olduğu paylaşım oldukça dikkat çekti. 

CEYLAN ERTEM'DEN DEPREM ÖNLEMİ

Uzun yıllardan bu yana deprem korkusu nedeniyle İstanbul'dan köye taşınan Ceylan Ertem yanından ayırmadığı düdüğünü paylaşarak "Yıllardır taşınırken hep en unutmadığım. Hep yatak başımda, böyle bir tedirginliktir. Aklımdan çıkmaz. Albüm kayıtları için bile şehir merkezini seçmeyip alternatif stüdyolar arama çalışmalarımı, 'ya evet akustiği mükemmel ama çok katlı ve tehlikeli' dediğimi on kere duymuştur çevrem. Belki çok anlamadı bir çok arkadaşım ama mümkün değil tedbiri elden bırakmak" dedi.

Şehir merkezlerinde yaşanmaması gerektiğine dikkat çeken Ceylan Ertem takipçilerine tavsiyede bulunarak "İhmal etmeyelim çantalarımızı da hazır edelim. Nerede yaşıyorsak yaşayalım evimizdeki köpek, kedi evlatlar için de önlemlerimizi alalım. Stoklarımızı yapmaya çalışalım. Özellikle 09.00-18.00 çalışmayan arkadaşlarıma sesleniyorum; köylere uzatın elinizi, olabiliyorsa başka şehirlere yayılın. İstanbul'un merkezinin sakinleşmeye ihtiyacı var. Yukarıdan bir yerden bakıp kolayca 'taşının' demiyorum. Ama yapabiliyorsanız zaten İstanbul'un kuzeyinde ya da memleketin başka köylerinde, kasabalarında verdiğiniz kiraların yarısını ödeyeceksiniz. Çoluk çocuk için de okullar daha uygun üstelik. Çözülür her şeye bir yol bulunur. Kadıköy, Cihangir, Nişantaşı bu semtler zorunlu değil. Özellikle müzisyen dostlarım için yazıyorum. Benden minicik bir tavsiye. Gerçekçi bulmayanlar olabilir ama sadece birkaç dakika bile olsa bu alternatifi düşünmenizi çok çok isterim." dedi. 

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem deprem korkusuna köye taşındı! - Resim : 1

Etiketler: deprem