Ünlü şarkıcı Berkay'dan meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına büyük tepki: “Bu olay Gülşen’i daha da daha büyütecektir!”

İki gün önce hakkında soruşturma başlatılan ve dün akşam da apar topar gözaltına alınan ünlü şarkıcı Gülşen, ifade sonrasında tutuklanarak kadın cezaevine götürüldü. Gülşen hakkında verilen tutuklama kararı herkesi ayağa kaldırırken şarkıcı Berkay’dan meslektaşına destek geldi. İşte Berkay’ın meslektaşına verdiği desteği ilişkin ayrıntılar…

Ünlü şarkıcı Berkay'dan meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına büyük tepki: “Bu olay Gülşen’i daha da daha büyütecektir!”

Ünlü şarkıcı Gülşen hakkında verilen tutuklama kararının ardından yeni paylaşımlarda bulunan meslektaşı Berkay Şahin, Gülşen’den desteğini esirgemeyerek karara sert çıktı. Berkay’ın paylaşımı birçok sosyal medya kullanıcısından destek gördü.

GÜLŞEN’İN TUTUKLANMA HABERİ BOMBA ETKİSİ YARATTI!

Nisan ayında sahne aldığı bir mekanda “İmam Hatip’te okumuş o, sapıklığı oradan geliyor” ifadelerini kullanan ve görüntüleri tam 4 ay sonra medyaya düşen Gülşen, dün akşam hakim karşısına çıktı. İfadesinin ardından serbest bırakılacağı düşünülen ünlü şarkıcının tutuklandığı açıklandı.

Gülşen’in tutuklanma kararı medyada adeta bomba etkisi yarattı. Kararın doğruluğuna inanamayan birçok ünlü isim ve diğer sosyal medya kullanıcıları, binlerce paylaşım yaptı.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI!

Ünlü şarkıcı Berkay'dan meslektaşı Gülşen'in tutuklanmasına büyük tepki: “Bu olay Gülşen’i daha da daha büyütecektir!” - Resim : 1

Henüz iki gün önce hakkında soruşturma başlatılan ve dün akşam saatlerinde de saatler içerisinde gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü şarkıcı Gülşen, sosyal medya kullanıcılarının hatırı sayılır bir kısmından büyük destek gördü.

Asuman Dabak, Harun Tekin, Selçuk Yöntem, Hadise, Aynur Aydın ve daha pek çok ünlü isimden büyük destek gören Gülşen’e, sosyal medya kullanıcıları da sahip çıktı. Gülşen’in sözlerinin ifade özgürlüğü kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini savunan sosyal medya kullanıcıları “Gülsenserbestbırakılsın” hastagi ile binlerce paylaşım yaptı.

BERKAY’DAN MESLEKTAŞINA BÜYÜK DESTEK!

Bir süredir sahne kıyafetleri ve şovları sebebi ile bir kesim tarafından resmen linç edilen ünlü şarkıcı Gülşen’in dün akşam tutuklanması, birçok meslektaşını ayağa kaldırdı. Gülşen’in tutuklanma kararına tepki gösteren isimlerden biri ise ünlü şarkıcı Berkay oldu.

Gülşen’in tutuklanmasının ardından aktif olarak kullandığı Instagram hesabının hikayeler kısmından yeni bir yazı yayınlayan ünlü şarkıcı Berkay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Şimdi adalet denilen bu kantar, herkesi tartmaz mı? Silah kaçakçısı, çocuk tacizcisi, kadın döven hırlısı- hırsızı tutuksuz yargılanacak, ifadesi alınıp serbest bırakılacak ama Gülşen anında tutuklanacak! Gülşen bir stardır! Bu olay onu çok daha büyütecektir. Adalet sistemi keşke her konuda bu kadar hızlı ve etkili olabilse…”

Etiketler: gülşen, berkay, destek