Ünlü oyuncu vefat etti! Rıza Akın kimdir nereli neden öldü hastalığı neydi filmleri ve dizileri

Ekranların seviyen oyuncusu Rıza Akın'dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu Rıza Akın vefat etti. Sevenleri ise Rıza Akın neden vefat etti dizileri ve filmleri ile nereli sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Ünlü oyuncu vefat etti! Rıza Akın kimdir nereli neden öldü hastalığı neydi filmleri ve dizileri

Beyaz perdenin sevilen isimleri arasında yer alan Rıza Akın'dan acı haber geldi. Hatırlanacağı üzere ünlü isim rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve beyin kanaması geçirdiği belirlenerek tedavi altına alınmıştı. 

Sevenlerinin iyi haber beklediği Rıza Akıncı için acı haberi yakın arkadaşı Menderes Samancılar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Samancılar "Canım kardeşim Rıza Akın'ı kaybettik" yazarak acı haberi duyurdu. 

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ, YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI!

Hatırlanacağı üzere Rıza Akın rahatsızlanınca hemen hastaneye kaldırılmış ve müşahede altına alınmıştı. Hastanede yapılan kontrollerin sonucunda Akın'ın beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkmış ve acil olarak hemen ameliyata alınmıştı. Zorlu geçen ameliyatın ardından Akın'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyordu. Hayat mücadelesini kaybeden Akın'ın vefat ettiği açıklandı. 

RIZA AKIN KAÇ YAŞINDAYDI NEDEN ÖLDÜ, ÖLÜM SEBEBİ NE?

Rıza Akın 65 yaşındaydı ve beyin kanaması nedeniyle tedavi altında bulunuyordu. 

RIZA AKIN KİMDİR, NERELİ?

1957 Adana doğumludur. 

Adana'da tanıştığı tiyatroda kariyer yapmak için Ankara'ya taşındı. 

1969-1977 seneleri arasında tiyatroya ara vererek gazetecilik yaptı. 

1997 senesinde Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu'nu kurarak sahnelere geri döndü. 

5 Nisan 2019 tarihinde, Hadırlı Mahallesi’ndeki portakal bahçesinde Japon Miho Shimotashiro ile hayatını birleştirme kararı almıştır.

Pek çok tiyatro oyununda ve dizi ile film çalışmasında rol almıştır. 

Etiketler: magazin