Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, tek celsede boşandığı 17 yıllık eşinin ardından ilk paylaşımını yaptı! “Hepsi senin yüzünden, kadın haklı!”

Yıllardır oyunculuk sektörünün içerisinde bulunan ve sayısız dizi ile filmde boy gösteren ünlü oyuncu Ufuk Özkan, 17 yıllık eşi Nazan Güneş ile tek celsede boşandı. Özkan, boşanmanın ardından Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak dikkatleri üzerine topladı. İşte Ufuk Özkan’ın yeni paylaşımına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, tek celsede boşandığı 17 yıllık eşinin ardından ilk paylaşımını yaptı! “Hepsi senin yüzünden, kadın haklı!”

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, mütevazi tavırları ve özellikle komedi projelerine olan yeteneği ile yıllardır sektörde parmak ile gösterilen isimlerden birisi olmaya devam ediyor. Mütevazi yaşantısının yanı sıra utangaç tavırları ile de dikkat çeken Ufuk Özkan, bunca yıla rağmen herhangi bir sansasyonel haber ile gündeme gelmemiş olması sayesinde de izleyiciler tarafından örnek sanatçılardan birisi olarak kabul ediliyor.

Uzun yıllardır sektörde olan ve oldukça fazla projenin içerisinde yer almış olmasına rağmen “Geniş Aile” isimli komedi dizisi ile hafızalara kazınan Ufuk Özkan, son dönemlerde kariyer hayatından çok özel yaşantısı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yıllar önce gençlik aşkı Nazan Güneş ile evlenen ve evliliklerini de bir erkek çocuğu ile taçlandıran ünlü çift, bugünlerde magazin basını tarafından yakından takip ediliyor.

17 yıllık evliliklerini geçtiğimiz günlerde tek celsede sonlandıran ve bu kararları ile de hem yakın çevrelerini hem de sevenlerini oldukça üzen ünlü çift, boşanma sonrasında herhangi bir açıklama yapmaktan çekinmişti. İkilinin niçin boşandıkları gizemini korurken, ayrılık sonrası ilk paylaşım ünlü oyuncu Ufuk Özkan’dan geldi.

17 YILLIK EVLİLİĞİ KURTARAMADILAR!

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, tek celsede boşandığı 17 yıllık eşinin ardından ilk paylaşımını yaptı! “Hepsi senin yüzünden, kadın haklı!” - Resim : 1

Geçtiğimiz aylarda da ayrılık haberleri ile gündeme gelen Ufuk Özkan- Nazan Güneş çiftinin, bir süredir fikir ayrılıkları yaşadıkları öğrenilmişti. Evliliklerini kurtarmak adına tekrar deneme kararı alan ünlü çift, bu kararın arkasında duramadı ve geçtiğimiz günlerde tek celsede, anlaşmalı olarak boşandı.

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Ayrılık sonrası Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Ufuk Özkan, konservatuvar yıllarında çekilmiş olan bir fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Özkan, fotoğrafın altına uzunca bir not düştü.

“YOK BE OĞLUM NE ÇAPKINLIĞI!”

Fotoğrafının altında gençliğine seslenen Ufuk Özkan, şu ifadeleri kullandı: “Çok aşık olacak ve evleneceksin hem de 8 ay içinde! Kadın iyi biri ve haklı. Yani senin yüzünden olacak. Yok be oğlum öyle çapkınlık falan. 40’ından sonra teneşir paklasın mevzuları falan değil, çok daha saçma…”