Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, servetine servet eklemeye hazırlanıyor! Formula 1'in ünlü pilotu ile kamera karşısına geçecek!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni bir reklam projesi için geri sayıma başladı. Sarıkaya’nın projeyi onaylaması durumunda Formula 1’in ünlü pilotlarından biri ile partner olacağı kesinleşti. İşte 30 yaşındaki ünlü oyuncunun yeni projesine ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, servetine servet eklemeye hazırlanıyor! Formula 1'in ünlü pilotu ile kamera karşısına geçecek!

Yıllar önce oyunculuk sektörüne adım atan ve genç yaşına rağmen birçok projede yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam ediyor. Güzelliği, sesi ve oyunculuk performansları ile yapımcıların dikkatlerini çekmeye devam eden ünlü oyuncu, reklam filmlerinin de aranan yüzlerinden birisi olmayı başardı.

Eski aşkı Çağatay Ulusoy ile birlikte yer aldığı “Medcezir” isimli dizi projesi ile yıldızı parlayan sonrasında da birçok projede yer alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun süredir ana akım medya işlerinde yer almamayı tercih ediyor. Kariyerini tiyatro sahnelerine yönlendiren ve Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Ezgi Mola ile birlikte “Alice” isimli dünyaca ünlü müzikalde rol alan Serenay Sarıkaya, son dönemlerde reklam projelerinde yer almaya başladı.

Önce ünlü bir giyim firmasının yüzü olan sonrasında ise bir banka ile reklam anlaşması imzalayan Serenay Sarıkaya, reklam projelerinden milyonlarca TL kazanarak servetini katlamayı başardı. Son olarak özel hayatı ile gündeme gelen Sarıkaya, bu kez de ünlü bir Formula 1 pilotu ile kameraların karşısına geçmeye hazırlanıyor.

PROJEYİ TEKLİFİ SUNULDU!

Yaklaşık olarak 7- 8 yıldır TV kanallarında yayınlanan dizi projelerinde yer almamayı tercih eden ve kariyerini farklı alanlarda ilerleten Serenay Sarıkaya, son dönemlerde sıklık ile reklam projeleri ile hayranlarının karşısına çıkmaya başladı. Sarıkaya’ya yeni bir reklam teklifinin daha geldiği ancak ünlü oyuncunun henüz düşünme aşamasında olduğu öğrenildi.

FORMULA 1 PİLOTU İLE PARTNER OLACAK!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, servetine servet eklemeye hazırlanıyor! Formula 1'in ünlü pilotu ile kamera karşısına geçecek! - Resim : 1

Serenay Sarıkaya kendisine gelen yeni reklam filmi teklifini kabul ederse, dünyaca ünlü Formula 1 pilotlarından Lewis Hamilton ile partner olacak.

HENÜZ AÇIKLANMADI!

Serenay Sarıkaya ile Lewis Hamilton’un partner olacakları reklam projesinin içeriği, henüz açıklanmadı.