Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ı eşi korkuttu! Pıhtı attı, acilen ameliyata alındı!

Ekranların sevilen isimlerinden olan ve son dönemlerde de verdiği kilolar ile gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Pelin Karahan, eşinin rahatsızlığı ile sarsıldı. İşte korkutan olaya ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ı eşi korkuttu! Pıhtı attı, acilen ameliyata alındı!

Seneler önce Kanal D ekranlarında yayınlanan ve o dönem içerisinde reyting rekorlarına imza atan Kavak Yelleri isimli gençlik dizisi, bugün halen popülerliklerini korumayı başaran ünlü oyuncuların keşfedilmesini sağladı. Farklı konusu ve her yaştan genç tarafından izlenebilmesi ile hafızalara kazınan Kavak Yelleri dizisi sayesinde büyük bir üne kavuşan isimler arasında yer alan Aslı Enver ve Pelin Karahan, bugün milyonlarca kişi tarafından sevilen başarılı oyuncular olarak kariyerlerine devam ediyorlar.

Kavak Yelleri isimli dizi ile üne kavuşan ve o günden bu yana da hem TV ekranlarında hem de beyaz perdede boy göstermeye devam eden ünlü oyuncu Pelin Karahan, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olarak magazin gündeminde yer alıyor. Verdiği kilolar ile gündemden düşmeyen ve sosyal medya kullanıcıları tarafından da yakından takip edilen güzel oyuncu Pelin Karahan, aynı zamanda örnek aile ilişkileri ile de resmen parmak ile gösteriliyor.

2014 yılında Bedri Güntay ile hayatını birleştiren ve iki erkek çocuğuna sahip olan 38 yaşındaki güzel oyuncu Pelin Karahan, mutlu evliliği ile adeta parmak ısırttırırken bugün ünlü çifte adeta nazar değdiği öğrenildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen habere göre Bedri Güntay’ın rahatsızlandığı ve apar topar hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

PIHTI ATTI!

2014 yılından bu yana ünlü oyuncu Pelin Karahan ile evli olan Bedri Güntay, akciğerine atan pıhtı sonucu hastaneye kaldırıldı. Apar topar hastaneye kaldırılan Güntay’a stent takıldığı öğrenildi.

AÇIKLAMA GECİKMEDİ!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan'ı eşi korkuttu! Pıhtı attı, acilen ameliyata alındı! - Resim : 1

Eşinin rahatsızlığının duyulması üzerine Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Pelin Karahan, sevenlerinin yüreklerine su serpti. Güzel oyuncu Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Sosyal medyada ve basında çıkan haberlerden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duyuyorum. Eşim Bedri Güntay, bugün teşhisi konulan akciğer embolisi nedeni ile acil ameliyata alınmıştır. Yapılan anjiyo gayet başarılı geçti şu an hastanede gözetim altında devam ediyor süreci.”