Ünlü oyuncu Pelin Karahan pahalılıktan dert yandı: “Fiyatlar çok uçuk, evde yemek daha mantıklı!”

Ekranların sevilen yüzlerinden ünlü oyuncu Pelin Karahan tatil dönüşü bir AVM’de görüntülendi. Alışveriş yapmaya geldiğini belirten Karahan basın mensuplarının sorularını yanıtlarken pahalılıktan dert yanmayı da ihmal etmedi. İşte ünlü oyuncunun samimi açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Pelin Karahan pahalılıktan dert yandı: “Fiyatlar çok uçuk, evde yemek daha mantıklı!”

Uzun yıllardır dizi ve film projelerinde rol alan Pelin Karahan, başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra güzelliği ve özel hayatı ile de magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.

Sektöre “Kavak Yelleri” isimli gençlik dizisi ile dahil olan ve genç yaşlarda büyük bir başarı yakalayan Pelin Karahan, dizinin final yapmasının ardından yapımcıların ilgi odağı oldu. Genç yaşı, güzelliği ve oyunculuğa olan yeteneği sayesinde birçok dizi ve film projesinde yer alan sonrasında da TV projelerinde boy gösteren ünlü oyuncu Pelin Karahan, projeler sayesinde hayran kitlesini genişletti.

Bugün hem sosyal medya kullanıcıları hem de diğer izleyiciler tarafından oldukça sevilen ve özellikle de mütevazi yaşantısı ile takdir edilen ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da tatil yaparken görüntülenmiş ve görüntülendiğini fark ettikten hemen sonra havlusunu toplayarak plajdan uzaklaşmıştı. Karahan’ın o tavrının nedeni hakkında birçok senaryo ortaya çıkarken ünlü oyuncu dün İstanbul’da bir AVM’de görüntülendi.

Bodrum’dan yeni dönen ve ayağının tozu ile alışverişe çıkan ünlü oyuncu Pelin Karahan, alışverişe kısa bir mola verip basın mensupları ile sohbet etti. Karahan, son dönemlerde artan fiyatlara tepki gösterdi.

BODRUM DÖNÜŞÜ ALIŞVERİŞE ÇIKTI!

Ünlü oyuncu Pelin Karahan pahalılıktan dert yandı: “Fiyatlar çok uçuk, evde yemek daha mantıklı!” - Resim : 1

Yazın başından bu yana Bodrum’da kendi yazlıklarında tatil yapan ve verdiği kilolar ile dikkat çeken ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde tatili sonlandırarak İstanbul’a geri döndü. Ayağının tozu ile alışverişe çıkan Pelin Karahan, çıkışta basın mensupları ile sohbet etti.

“EVİN EKSİKLERİNİ ALMAYA GELDİM!”

Tatilden yeni döndüklerini bu sebep ile de evde birçok eksik olduğunu belirten iki çocuk annesi Pelin Karahan, eksik listesini tamamlamaya geldiğini ifade etti.

PAHALILIKTAN DERT YANDI!

Bodrum’da fiyatların çok uçuk olduğunu belirten Pelin Karahan, yaz boyunca kendi yazlığının plajından denize girdiğini ve beachlere gitmediğini belirtti. Restoranda yemek yemenin oldukça masraflı olduğunu ifade eden Pelin Karahan, bu sebep ile sıklık ile evde yemek yediklerini açıkladı.