Ünlü Oyuncu Pelin Karahan, 48 Kiloya Düştü! Bu Hali ile Mutlu Olduğunu Söyleyen Karahan, Sırrını Açıkladı!

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan gençlik dizisi ile oyunculuğa adım atan ünlü oyuncu Pelin Karahan, yıllardır alışkın olduğumuz görüntüsünden tamamen farklı birine dönüştü. Karahan, nasıl zayıfladığını açıkladı. İşte Pelin Karahan’ın yeni görüntüsüne ve zayıflama sırlarına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü Oyuncu Pelin Karahan, 48 Kiloya Düştü! Bu Hali ile Mutlu Olduğunu Söyleyen Karahan, Sırrını Açıkladı!

Yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri isimli gençlik dizisi ile oyunculuk kariyerini başlatan ünlü oyuncu Pelin Karahan, üzerinden yıllar geçse de dizide canlandırdığı “Aslı” karakteri ile anılmaya devam ediyor. Aslı Enver, Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci gibi isimler ile birlikte kameraların karşısına geçen Pelin Karahan, sevimli hallerini ve samimiyetini korumayı başarıyor.

Sektörde yaşanan kısa evliliklere, gelip geçici aşklara inat uzun yıllardır mutlu bir evlilik yürütmeyi başaran iki çocuk annesi Pelin Karahan, son yıllarda rol aldığı dizi ve film projeleri ile oyunculuk kariyerini giderek ilerletmeye ve bu doğrultuda da hayran kitlesini genişletmeye devam ediyor. Bir ara yemek programı da sunarak mutfakta ki hünerlerini sergileyen Karahan, son dönemlerde ekran önü iş yapmaktan çekiniyor.

Bir süredir ekranlarda yaptığı işler ile değil de fiziksel değişimi ile dikkat çekmeyi başaran güzel oyuncu Pelin Karahan, verdiği kilolar ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Tanıdığımız günden bu yana çok da fazla kilosu olmayan ancak “balık etli” olarak tarif edilebilecek proporsiyona sahip olan Pelin Karahan, 48 kiloya düşmüş hali ile bambaşka bir görünüme büründü. Karahan, nasıl kilo verdiğini açıkladı.

48 Kiloya Düştü, Sosyal Medyada Olay Oldu!

Bir süredir verdiği kilolar ile gündeme gelen ünlü oyuncu Pelin Karahan, 48 kiloya düştüğünü açıkladı. Sosyal medyada oldukça büyük bir ilgi ile karşılaşan Karahan bu durumun bu kadar ses getirmesine şaşırdığını ifade etti.

“Ketojenik Beslendim!”

Ünlü Oyuncu Pelin Karahan, 48 Kiloya Düştü! Bu Hali ile Mutlu Olduğunu Söyleyen Karahan, Sırrını Açıkladı! - Resim : 1

Herhangi bir operasyon geçirmediğini belirten Pelin Karahan, kilo verme sürecinde ketojenik beslendiğini ve spor yaptığını ifade etti. Özellikle kickbocks ile ilgilen Pelin Karahan, bu süreci bir yaşam tarzı olarak benimsediğini belirtti.

“Mesleğim İçin Kilo Verdim!”

Ekran önünde olduğu için güzel görünmek istediğini belirten Pelin Karahan, mesleği için kilo verdiğini ifade etti.