Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, ölümden döndü! Yüzünde fünye patladı, yanıklar oluştu!

Rol aldığı tüm projelerde sergilediği üstün oyunculuk performansları ile takdirleri toplamayı başaran ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, yeni filmi için sete çıktı. Geçtiğimiz ay başlayan çekimlerden ötürü Kilis’te bulunan Hacıoğlu, bir sahnede yüzüne fünye patlaması sonucunda yaralandı. İşte İsmail Hacıoğlu’nun geçirdiği kazaya ve sağlık durumuna ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, ölümden döndü! Yüzünde fünye patladı, yanıklar oluştu!

Dizi ve film projelerinin başarılı isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, son olarak yer aldığı ve şu an sezon arası verdiği dizisi Mahkum ile ekranlara döndü. Dizide canlandırdığı Savaş ve Barış Yesari tiplemeleri ile seyirci tarafından oldukça beğenilen İsmail Hacıoğlu, yapımcıların dikkatini tekrar çekmeyi başardı. Mahkum dizisinin yaz tatiline çıkmasının hemen ardından yeni bir film projesi için anlaşmaya varan ünlü oyuncu, bu haber ile hayranlarını sevindirdi.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni filmi “49” için sete çıkmaya hazırlanan İsmail Hacıoğlu, sık sık magazin gündeminde yer almaya başladı. Yeni filminin konusu, partneri ve daha pek çok ayrıntı ile gündeme gelen İsmail Hacıoğlu, özel hayatında yaşadığı aşk gelişmesi ile de sosyal medya kullanıcıları tarafından sıklık ile sorgulanmaya başladı.

49 isimli film için hazırlıklarını tamamlayan ve geçtiğimiz günlerde sete çıkan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, kötü bir kaza geçirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu haberin ardından ünlü oyuncunun sağlık durumu merak edilmeye başlandı.

SETE ÇIKTI, KAZA GEÇİRDİ!

Geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni filmi 49 için Kilis’e giden ve sete çıkan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, ciddi bir set kazası yaşadı. Filmin konusu gereği fünye patlatılması gereken bir sahnede görevlinin erken davranması sonucu fünyenin yüzüne patlaması ile yaralanan ünlü oyuncu, sevenlerini endişelendirdi.

YÜZÜNDE VE VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, ölümden döndü! Yüzünde fünye patladı, yanıklar oluştu! - Resim : 1

Fünyenin patlaması sonucu sete gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan İsmail Hacıoğlu, hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun yüzünde ve vücudunda yanıklar oluştuğu öğrenildi. Oyuncu, kısa süre sonra hastaneden taburcu edildi ve Kilis’te kaldığı otele giderek dinlenmeye çekildi.

SETE ARA VERİLDİ!

İsmail Hacıoğlu’nun geçirdiği kaza sonrasında 49 filminin setine ara verildi.

Etiketler: ismail hacıoğlu, kaza