Ünlü oyuncu Hande Doğandemir göğüs ve göbek dekoltesi ile sosyal medyayı yaktı geçti! “Sen şaka mısın Hande?”

Ekranların sevilen simalarından birisi olan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya başladı. Son dönemlerde oldukça cüretkar pozlar paylaşarak sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı olmayı başaran Doğandemir, son paylaşımları ile sosyal medyayı resmen ateşe verdi. İşte ünlü oyuncunun paylaşımlarına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir göğüs ve göbek dekoltesi ile sosyal medyayı yaktı geçti! “Sen şaka mısın Hande?”

2013 yılında bir yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarına gelen “Güneşi Beklerken” isimli dizi ile oyunculuk kariyerinin zirvesine ulaşan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, o günden bu yana oldukça geniş bir hayran kitlesine hitap etmeyi başardı. Dizinin 2014 yılında final yapmasının ardından başarıya giden yolda hızla ilerlemeye başlayan genç oyuncu, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

Dizi sektöründen sonra film sektörüne de dahil olan Hande Doğandemir, beyaz perdede yayınlanan filmleri ile resmen ilgi odağı oldu. Güzelliği ile de hayranlarının başlarını döndürmeyi başaran ünlü oyuncu, özel hayatı ile de sık sık gündeme gelmeye başladı. Son olarak ünlü oyuncu Onur Tuna ile bir aşka yelken açan hatta Onur Tuna’nın fotoğrafını telefon kabının altında saklayan Doğandemir, bu ilişkinin kısa sürmesinin ardından hayal kırıklığı yaşadı.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Kutsi ile paylaştığı “Annemizi Beklerken” isimli dizide yer alan ve canlandırdığı “Handan” karakteri ile oyunculuk performansını bir kere daha ortaya koyan Doğandemir, dizinin reyting kurbanı olarak erken final yapmasının ardından setlere bir süre ara verdi. Şimdilerde bir dijital platformda yayınlanacak olan bir film için sete çıkan Doğandemir, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile de sosyal medya kullanıcılarından övgüler almayı başardı.

GÖBEK DEKOLTESİ ORTALIĞI ATEŞE VERDİ!

Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan ünlü oyuncu Hande Doğandemir, paylaştığı son fotoğraf ile sosyal medyada olay oldu. Göğüslerine kadar açık olan göbeği ile karın kaslarını sergileyen Doğandemir “sen şaka mısın Hande?” dedirtti.

“SANA NE OLDU?”

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir göğüs ve göbek dekoltesi ile sosyal medyayı yaktı geçti! “Sen şaka mısın Hande?” - Resim : 1

Yüzündeki değişiklikler ile dikkat çeken Hande Doğandemir, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı. Doğandemir’in takipçileri “sana ne oldu?” yorumlarında bulundu.

YENİ FİLMİ İÇİN SETTE!

Hande Doğandemir, İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı “49” filmi için şu an sette. Film, Disney Plus’ta yayınlanacak.

Etiketler: Hande Doğandemir