Ünlü Oyuncu Brad Pitt, Yeni Filminin Tanıtımına Kahverengi Eteği ile Katıldı!

Dünyaca ünlü yakışıklı aktör Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde yeni filminin Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen tanıtım gecesine, etek ile katıldı. Bacaklarındaki dövmeleri ve ilginç kıyafet tarzı ile dikkat çeken ünlü aktör, şaşkınlık yarattı. İşte Brad Pitt’in gala tarzına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü Oyuncu Brad Pitt, Yeni Filminin Tanıtımına Kahverengi Eteği ile Katıldı!

Çok genç yaşlarda başladığı oyunculuk kariyeri ile herkesin beğenisini toplayan ve kısa süre içerisinde ününü dünya geneline ulaştırmayı başaran yakışıklı oyuncu Brad Pitt, magazin gündemi tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. İlerleyen yaşına rağmen hala birçok kişi tarafından dünyanın en yakışıklı aktörleri arasında gösterilen 58 yaşındaki ünlü oyuncu, özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Yalnızca oyunculuk kariyerinde sergilediği performanslar ile değil, Angelina Jolie ile yaşadığı birliktelik süreci ve sonrasında da boşanma süreci ile de kendisinden söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Brad Pitt, son zamanlarda özel hayatında yaptığı tercihler ile boşanma psikolojisini hala üzerinden atamadığını düşündürüyor.

Bir süre önce gündeme hastalığı ile gelen ve bir süredir “yüz körlüğü” ismi verilen ciddi bir rahatsızlık ile mücadele ettiğini belirten Brad Pitt, yaptığı açıklamalar ile hayranlarını korkutmuştu. Bilimsel açıklamalara göre tedavisi olmayan bir rahatsızlığa yakalanan Brad Pitt, sağlık durumunun akıbeti hakkında son dönemlerde herhangi bir açıklamada bulunmayarak, kendisi hakkında endişelenilmesine sebep oldu.

Tüm bu yaşadıklarından sonra geçtiğimiz günlerde yeni filminin tanıtım gecesi için Almanya’nın başkenti Berlin’e giden yakışıklı oyuncu Brad Pitt, kendisinden beklenilmeyen bir giyim tarzı ile kırmızı halıda boy gösterdi. Brad Pitt’in eteği, gündemi salladı.

Yeni Filmi İçin Almanya’ya Uçtu!

Bir süredir oyunculuk kariyerinden çok özel hayatı ile gündeme gelen Brad Pitt, geçtiğimiz aylarda çekimleri tamamlanan “Bullet Train” isimli yeni filminin tanıtım gecesi için Almanya’ya uçtu. Başkent Berlin’de düzenlenen tanıtım gecesi, renkli sahnelere şahitlik etti.

Etek Giydi!

Ünlü Oyuncu Brad Pitt, Yeni Filminin Tanıtımına Kahverengi Eteği ile Katıldı! - Resim : 1

Yeni filminin tanıtım gecesine kahverengi bir etek giyerek gelen ve kırmızı halıda yeni tarzı ile boy gösteren yakışıklı oyuncu, herkesi şaşkına çevirdi. Kombinini eteği ile aynı renkte bir ceket, pembe renkte bir gömlek ve siyah botlar ile tamamlayan Brad Pitt, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Olumlu Yorumlar Aldı!

Brad Pitt’in etekli tarzı bazı kişiler tarafından beğenilmese de sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü ünlü oyuncunun etek ile bile yakışıklı olduğunu söyleyerek, beğenilerine ifade etti.

Etiketler: brad pitt