Ünlü oyuncu Bensu Soral, olay fotoğrafın ardından ilk kez konuştu! “Videoya bakınca gerçekten estetik yaptırmışım gibi duruyordu!”

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ve doğal güzelliği ile resmen baş döndüren ünlü oyuncu Bensu Soral, geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya düşen görüntüsünün ardından ortaya atılan estetik iddialarına ilk kez yanıt verdi. İşte Bensu Soral’ın iddialı estetik açıklamasına ilişkin ayrıntılar…

Ünlü oyuncu Bensu Soral, olay fotoğrafın ardından ilk kez konuştu! “Videoya bakınca gerçekten estetik yaptırmışım gibi duruyordu!”

Ünlü oyuncu Hande Soral’ın kendisi gibi oyuncu olan kardeş Bensu Soral, son günlerde magazin gündeminde adından sıklık ile söz ettiren isimlerden birisi olmaya devam ediyor. Üne kavuştuğu günden bu yana pek çok farklı projede yer alan ve yer aldığı projeleri titizlik ile seçtiği bilinen güzel oyuncu, şu sıralar estetik iddiaları ile gündemi meşgul ediyor.

1991 doğumlu olan güzel oyuncu Bensu Soral, sahip olduğu doğal ve duru güzelliği sayesinde Türkiye’nin en güzel kadınları arasında gösterilirken geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaştığı ve ardından da sildiği bir görüntü ile magazin gündemine resmen bomba gibi düştü. Paylaştığı görüntü hayranları tarafından oldukça eleştirilen ve estetik yaptırdığı iddia edilen güzel oyuncu, hakkında çıkan haberlere ilk kez yanıt verdi. Bensu Soral’ın özgüven dolu açıklaması yine çok konuşuldu.

ESTETİK YAPTIRDIĞI İDDİA EDİLMİŞ!

Ünlü oyuncu Bensu Soral, olay fotoğrafın ardından ilk kez konuştu! “Videoya bakınca gerçekten estetik yaptırmışım gibi duruyordu!” - Resim : 1

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan ve özellikle de yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ile birlikte rol aldığı “İçerde” isimli dizi ile adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Bensu Soral, herkesin gıpta ile baktığı güzelliğine estetik gölgesi düşürdüğü iddiaları ile gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir görüntü paylaşan Soral’ın değişen görüntüsü, estetik iddialarını kuvvetlendirdi. Kısa süre içerisinde sosyal medyanın ve magazin gündeminin en çok konuşulan olaylarından birisi olan o görüntü, gelen tepkiler üzerine Bensu Soral tarafından silindi.

İLK KEZ KONUŞTU!

Estetik yaptırdığı iddiaları ile birçok kişi tarafından eleştiri oklarının hedefinde yer alan Bensu Soral, iddialar karşısında ilk kez konuştu. “Estetiğe ihtiyacım yok” çıkışı ile güzelliğinin farkında olduğunu hissettiren Soral, özel bir çekim için aşırı ve farklı bir makyaj yapıldığını ve ilk bakışta kendisinin de estetik yaptırmış gibi durduğu izlenimini fark ettiğini belirtti. Ancak Soral, henüz estetik yaptırmayı düşünmediğini belirterek, iddiaları yalanladı.

Etiketler: bensu soral, estetik