Ünlü isim kedi maması yedi! Görenlerin midesi kalktı! ''Nasıl yedin''

Star TV ekranlarında yayımlanan Alelade Show programı tüm heyecanı, neşesi ve hızıyla devam ederken programda hiç beklenmedik anlar yaşandı.

Ünlü isim kedi maması yedi! Görenlerin midesi kalktı! ''Nasıl yedin''

Star TV ekranlarında yayımlanan Alelade Show programı tüm heyecanı, neşesi ve hızıyla devam ederken programda hiç beklenmedik anlar yaşandı. Stand-up gösterilerini kapalı gişe oynayan Doğu Demirkol geçtiğimiz Cumartesi akşamı konuklarıyla yeniden izleyicilerin karşısında çıktı. 

Yapımcılığını BBO Yapım, Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği Doğu Demirkol ile Alelade Show birçok ünlü ismi konuk etti. Konuklar arasında Ekin Uzunlar, İlker Ayrık, Hande Soral ve 4 Yüz Grubu yer aldı. Program esnasında ortaya çıkan görüntüler hem güldürürken hem de midelerin kalkmasına neden oldu. 

Ünlü isim kedi maması yedi! Görenlerin midesi kalktı! ''Nasıl yedin'' - Resim : 1

HANDE SORAL DİNLEMEDİ!

Ben Bilmem Eşim Bilir programının sunucusu İlker Ayrık'ın yanıtı geceye en çok damga vuran konu oldu. Ayrık sunuculuğunu yaptığı programdaki hisleriyle ilgili olarak  “Hiç istemediğim insanlara araba vermek zorunda kaldık. Ben insanım, ben tarafsız olmak zorunda değilim, adil olmak zorundayım. Elbette taraf tutuyorum. Aile hikayelerini bildiğim yarışmacılar vardı, ihtiyaçları olduğunu biliyorum, kazanamıyorlar, eve gidince moralim bozuluyor. Hiçbir zaman vakit geçirmek istemeyeceğim, hoşlanmadığım insanlara araba verdim” dedi.

İlker Ayrık'ın gündeme damga vuran açıklamasının ardından ünlü oyuncu Hande Soral'ın gözleri kapatılarak önündeki yiyeceği tahmin etmesi istendi. Önüne gelen yiyeceği gözleri kapalı bir şekilde tahmin etmeye çalışan Hande Soral İlker Ayrık'ın 'Sakın yeme' ikazını dinlemeyerek kedi mamasını tattı. 

PANDEMİ ŞANSSIZLIĞI

Alelade Show ile Star ekranlarına yansıyan o görüntülerde hem İlker Ayrık'ın açıklamaları hem de Handen Soral'ın kedi mamasını tattığı anlar gündeme damga vurdu. İlker Ayrık açıklamalarında ayrıca pandemi şanssızlıklarına değinirken  “Mart’ta sinema filmi çektik, Müstakbel Damat Kıbrıs’ta, gala günü Türkiye’de ilk vaka açıklandı, Keşanlı Ali Destanı oyununu tiyatroya koyduk, yapımcı benim, üçüncü oyunda pandemi oldu, restoranım vardı, o tam artıya geçti, pandemi oldu. Restoranın şubesi vardı pazartesi açmıştık, çarşamba pandemi oldu. Restoranların dördünü de kapadık” dedi.