Ufuk Beydemir ile evlenen ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı'dan kıskandıran açıklama! Evliliğimiz gayet güzel gidiyor!

Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, erken yaşta evlendiği için yapılan eleştirilere ilk kez yanıt verdi. İşte ayrıntılar…

Ufuk Beydemir ile evlenen ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı'dan kıskandıran açıklama! Evliliğimiz gayet güzel gidiyor!

Son dönemlerin en çok sevilen isimlerinden birisi olan ve genç yaşına rağmen sergilediği üst düzey oyunculuk performansı ile resmen göz dolduran İpek Filiz Yazıcı, güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Netflix isimli dijital platformda “Aşk 101” isimli projede yer alan ve performansı ile takdir gören İpek Filiz Yazıcı, son günlerde özel hayatı ile de adından söz ettiriyor.

Bir süredir ünlü şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz hafta da ani bir karar ile İtalya’da Beydemir ile nikah masasına oturan İpek Filiz Yazıcı, erken yaşta evlendiği için birçok sosyal medya kullanıcı tarafından oldukça eleştirildi. Sade bir tören ile dünya evine giren ve Instagram hesabından da nikah törenine ilişkin fotoğrafları yayınlayan İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz günlerde ilk kez evli bir kadın olarak görüntülendi. Bir kız arkadaşı ile görüntülenen Yazıcı, basın mensuplarının röportaj isteklerini geri çevirmeyerek evliliğine ve gelen eleştirilere ilişkin ilk kez konuştu.

İTALYA’DA EVLENDİLER!

Ufuk Beydemir ile evlenen ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı'dan kıskandıran açıklama! Evliliğimiz gayet güzel gidiyor! - Resim : 1

Bir süredir aşk yaşayan Ufuk Beydemir (30) ile İpek Filiz Yazıcı (21), geçtiğimiz hafta İtalya’nın başkenti Roma’da dünya evine girdi. Evlendiklerini Instagram hesaplarından paylaştıkları nikah fotoğrafları ile duyuran ünlü çift hem sosyal medya kullanıcılarını hem de magazin basınını şaşkına çevirdi.

ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ!

Hem genç oluşu hem de kendisinden 9 yaş büyük olan birisi ile evlenmesinden ötürü sık sık eleştirilere maruz kalan güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz günlerde bir kız arkadaşı ile gecelerde görüntülendi. Evliliklerinin çok güzel gittiğini ve hayatından mutlu olduğu belirten Yazıcı, “eleştirilere kulak asmıyorum” ifadelerini kullandı. Evliliklerini gizli gerçekleştirmediklerini belirten ünlü oyuncu, bir anda karar verdiklerini ifade etti. Yazıcı’nın sempatik halleri dikkat çekerken eşi Ufuk Beydemir’den bahsederken parlayan gözleri de objektiflere yansıdı.