Üç Kuruş dizisinin eski partnerleri Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade hakkında şok iddia Aşk yaşıyorlar!

Geçtiğimiz aylarda final yapan Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş, Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu’nu buluşturmuştu. Rol gereği sevgili olan ikilinin, gerçek hayatta da bir ilişkiye başladıkları iddia edildi. İşte iddialara ve ikilinin verdikleri yanıtlara ilişkin ayrıntılar…

Üç Kuruş dizisinin eski partnerleri Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade hakkında şok iddia Aşk yaşıyorlar!

Show TV ekranlarında yayınlanan ve kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başaran Üç Kuruş dizisi, birçok genç oyuncuyu bir araya getirmişti. Sezona hızlı başlayan dizi, bir süre sonra izlenme oranlarının düşmesi ile gündeme gelmeye başladı. Kadroya sonradan dahil olan Nesrin Cavadzade ile reytinglerin toparlanacağı düşünülürken, izlenme oranları düşmeye devam etti ve dizi geride bıraktığımız haziran ayında final yaptı.

İzlenme oranları ekranda tutunmasına yetmemiş olmasına rağmen birçok kişi tarafından oldukça sevilen Üç Kuruş dizisinin final kararı, şaşkınlık yarattı. Dizinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncular sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken, dizide bir çifti canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade’nin gerçek hayatta da bir ilişkiye başladıkları iddiaları ortaya atıldı. İkilinin hayranlarını sevindiren bu iddialar, Kaygılaroğlu ve Cavadzade’nin açıklama yapma ihtiyacı hissetmelerine sebep oldu.

ESKİ PARTNERLER AŞK MI YAŞIYOR?

2015 yılında nikah masasına oturduğu Melis İşiten’den 2020 yılında tek celsede boşanan ancak kızları Ada için sık sık eski eşi ile bir araya gelen ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile geçtiğimiz günlerde oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan’dan ayrılan Nesrin Cavadze’nin aşk yaşadıkları iddia edildi. Üç Kuruş dizisinde tutkulu aşıkları canlandıran eski partnerlerin, gerçek hayatta da aşk yaşadıkları haberlerinin çıkması, ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı.

YALANLAMA GECİKMEDİ!

Üç Kuruş dizisinin eski partnerleri Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade hakkında şok iddia Aşk yaşıyorlar! - Resim : 1

Eski partneri Nesrin Cavadzede ile aşk yaşadığına ilişkin haberlerin çıkması üzerine açıklama yapma gereği hisseden Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından “rol arkadaşım Nesrin Cavadzade ile ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır” paylaşımında bulundu.

NESRİN CAVADZADE DE PAYLAŞTI!

Eski partneri Uraz Kaygılaroğlu’nın Instagram paylaşımını kendi hesabının hikayeler kısmından paylaşan Cavadzade de haberlerin yalan olduğunu ifade etti.