Üç Kız Kardeş 54. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Türkan, Somer’i Unuttu mu? Üç Kız Kardeş Yeni Sezonda Neler Olacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, yeni sezonuyla 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da izleyicileriyle buluşacak. Türkan, Somer’i unuttu mu? Nesrin’e ne olacak? Kalender ailesinin hayatı nasıl değişecek? İşte Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanı ve yeni sezonun ipuçları.

Sitene Ekle

Üç Kız Kardeş, Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başardı. Başrollerinde İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya ve Almila Ada gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı dizi, her bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Dizinin son bölümünde yaşanan dramatik olaylar, yeni sezonun da habercisi oldu. Üç kız kardeşin hayatlarının dönüm noktası olan trafik kazası, Kalender ailesinin geleceğini nasıl etkileyecek? Türkan, Somer’in geri dönmesine nasıl tepki verecek? Nesrin’in durumu ne olacak? Bu soruların cevapları, yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkacak.

Türkan ve Somer Arasında Aşk Yeniden Alevlenecek mi?

Türkan, Somer’in yıllar önce bırakıp gitmesiyle kendisine ve kızına bambaşka bir hayat kurmuştur. Kartal’la evlenerek mutlu bir yuva kurmaya çalışan Türkan, Somer’in bir gün çıkıp gelmesiyle alt üst olur. Somer ise Türkan’ı unutamamıştır ve onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Türkan, Somer’in ısrarlı çabalarına karşı koyabilecek mi? Yoksa eski aşk yeniden alevlenecek mi? Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanında Türkan ve Somer arasında yaşanan gerginlik dikkat çekiyor.

Nesrin’in Durumu Ne Olacak?

Kalender ailesinin en küçük kızı Nesrin, Sadık’la birlikte geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmıştır. Nesrin’in hayatta kalma şansı çok azdır ve doktorlar onun için umutlu konuşmuyorlar. Nesrin’in durumu, üç kız kardeşi de derinden etkilemektedir. Nesrin, yaşama tutunabilecek mi? Yoksa Kalender ailesi büyük bir acıyla sarsılacak mı? Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanında Nesrin’in hastane sahneleri göz yaşartıyor.

Kalender Ailesinin Hayatı Nasıl Değişecek?

Dallarına fırtına vurmuş bir çınar ağacı gibidir artık Kalender ailesi. Sadık ve Nesrin’in birlikte geçirdiği trafik kazası, üç kız kardeşin hayatlarının da dönüm noktası olmuştur. Bugün bir selamı dahi esirgerler birbirlerinden. Kalender ailesinin hayatında neler değişecek? Üç kız kardeş arasındaki bağ yeniden güçlenecek mi? Yoksa aile dağılma noktasına mı gelecek? Üç Kız Kardeş 54. bölüm fragmanında Kalender ailesinin yaşadığı dram izleyicileri etkiliyor.

54. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş 54. bölüm, yeni sezonun ilk bölümü olarak 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak.

Üç Kız Kardeş Dizisinin Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda İclal Aydın (Türkan), Berker Güven (Somer), Özgü Kaya (Nesrin), Almila Ada (Zeynep), Burak Tamdoğan (Kartal), Ebru Aykaç (Selin), Cemre Melis Çınar (Sude), Seda Güven (Ece), Cemre Baysel (Elif), Cemre Gümeli (Güneş), Eren Hacısalihoğlu (Sadık), Umut Karadağ (Emre), Burak Serdar Şanal (Mert) ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.