TV100, Gülseven Medya Grubu çatısı altına girdi! TV100'ün yeni GYY'si Deniz Gürel oldu

bünyesinde TV100, Show Radyo, Radyo Viva, Bizimev Tv, tv100 internet haber sitesi olan Gülseven Medya Grubu kuruldu. Gülseven Medya Grubu yönetim kadrosu oluşturuldu. Alican Değer, TV100 Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunu Deniz Gürel'e devretti. Değer ise Gülseven Medya Grubu Başkanı oldu.

TV100, Gülseven Medya Grubu çatısı altına girdi! TV100'ün yeni GYY'si Deniz Gürel oldu

5 yılını geriden bırakan, bünyesinde TV100, Show Radyo, Radyo Viva, Bizimev Tv, tv100 internet haber sitesini barındıran Gülseven Medya Grubu kuruldu. Gülseven Medya Grubu yeni yönetim kadrosuna göre, TV100 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel olurken, Gülseven Medya Grubu Başkanı Alican Değer oldu.

Gülseven Medya Grubu kuruldu, yeni kanallar kurulacak

Yeni kurulan Gülseven Medya Grubu logosunu da kamuoyuna tanıttı. Gülseven Medya Grubu grubun kısa süre içerisinde bir eğlence bir de ekonomi kanalı kuracağı söyleniyor. Hayata geçirilmesi planlanan projeler arasında biri spor, biri ekonomi olmak üzere iki de internet haber sitesi bulunuyor.

Gülseven Medya Grubu logo

Gülseven Medya Grubu sahibi iş adamı Necat Gülseven'dir. Gülseven aynı zamanda Gülseven Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Gülseven Medya Grubu Başkanı Alican Değer oldu

13 bin metrekare olan yeni binasına taşınan Gülseven Medya Grubu'nun Medya Grup Başkanı TV100'ün kurucu Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer oldu. Değer, 5 yıldır sürdürdüğü Genel Yayın Yönetmenliğini görevini Tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel'e devretti.

Deniz Gürel, TV100 Genel Yayın Yönetmeni oldu

TV100 Genel Yayın Yönetmeni Deniz Gürel oldu. Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına da her hafta Ankara temsilciliği kimliğiyle katılan Deniz Gürel bu akşam son kez yayına katıldı. 

Gürel: En doğru yayıncılığı yapmaya çalışacağız

TV100 Genel Yayın Yönetmeni koltuğuna oturan Deniz Gürel, "Ankara Temsilci olduğum dönemde kanalımızın kurucu Genel Yayın Yönetmeni Alican Değer ile beşeri ilişkilerimiz önceliğinde aslında ilişkimiz oldu. Kanalda hep doğru habercilik, hızlı habercilik ilkesi ile hareket etmeye çalıştık. tv100 5. yılını geride bıraktı. 5 yılda bir televizyon kanalının ilerleyiş mesafesi bellidir. Gerçekten 5 yılda tv100'ün geldiği nokta 5 yılın üzerinde bir noktada. Bu bir bayrak yarışı nihayetinde... Bundan sonra bizde doğru ve hızlı habercilik noktasında o bayrağı bir adım daha ileriye taşıyarak en doğru yayıncılığı yapmaya çalışacağız." dedi.