Tuvana Türkay'ın yeni aşkı İzzet Antebi, eski eşi Didem Sarı'dan resmen kurtulamıyor! “Senin o yediğin dayaklar var ya devamı gelecek!”

Geçtiğimiz aylarda ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile el ele görüntülenen iş insanı İzzet Antebi, eski eşi Didem Sarı ile problemler yaşamaya devam ediyor. Daha önce eski eşinin sevgilisi tarafından darp edilen Antebi, bu kez de hakaret ve tehdit suçlarından ötürü yeni bir dava açtı. İşte İzzet Antebi- Didem Sarı cephesinde yaşananlara ilişkin ayrıntılar…

Tuvana Türkay'ın yeni aşkı İzzet Antebi, eski eşi Didem Sarı'dan resmen kurtulamıyor! “Senin o yediğin dayaklar var ya devamı gelecek!”

Tekstil sektöründe önemli başarılara imza atmış olan iş insanı İzzet Antebi, son zamanlarda yaptığı işlerden çok özel hayatı ile gündemde kalmaya devam ediyor. 12 yıllık eşinden geçtiğimiz yıl boşanan ve hayatına yeni bir sayfa açmaya karar veren Antebi, istediği o temiz sayfayı bir türlü açamadı.

Aşk hayatını yoluna koymaya çalışan ve artık bekar olarak devam ettiği hayatına adapte olmaya çalışan ünlü iş insanı İzzet Antebi, son olarak ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile el ele görüntülenmiş ve ilişki yaşadıklarını kabul etmişti. Güzel oyuncu ile mutlu bir beraberlik sürdürmeye çalışan İzzet Antebi, eski eşi Didem Sarı ile yaşadığı problemler sebebi ile huzursuz günler yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda İzzet Antebi’nin boşanmadan önce ünlü manken Çağla Şikel ile ilişkisi olduğunu ima eden paylaşımlarda bulundan eski eş Didem Sarı, şimdi de Antebi’yi tehdit etmek ve ona hakaret etmek konuları ile gündeme geldi. Antebi’nin Didem Sarı’yı ve Sarı’nın yeni sevgilisi Kayacan Akarsu’yu şikayet ettiği öğrenildi.

DARP EDİLMİŞTİ!

Tuvana Türkay'ın yeni aşkı İzzet Antebi, eski eşi Didem Sarı'dan resmen kurtulamıyor! “Senin o yediğin dayaklar var ya devamı gelecek!” - Resim : 1

2009 yılında evlendiği ve 2021 yılının eylül ayında boşanmış olduğu iki çocuğunun annesi Didem Sarı ile sorunlar yaşamaya devam eden İzzet Antebi, bundan aylar önce yine magazin manşetlerine konu olmuştu. Didem Sarı’nın boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Kayacan Akarsu, İzzet Antebi’yi darp etmiş ve Antebi de Akarsu’dan şikayetçi olmuştu.

TEHDİT ETTİ!

2 Ağustos Salı günü saat 02:00 sularında eski eşi Didem Sarı’dan bir telefon aldığını söyleyen İzzet Antebi, Sarı’nın kendisini tehdit ettiğini ve “yediğin o dayaklar var ya devamı gelecek” dediğini ileri sürerek Sarı’dan şikayetçi oldu. Antebi, şikayet dilekçesinde Kayacan Akarsu tarafından da hala tehdit edildiğini ifade etti.

VELAYET İLE TEHDİT ETTİ!

İzzet Antebi, Sarı’nın ortak velayete sahip oldukları çocukları hakkında da “o velayeti rüyanda görürsün” dediğini ileri sürdü.