Türkler İspanya basınında "Turkish Hairlines" film afişiyle viral oldu! "Por Los Pelos" vizyona girmeden büyük ses getirdi!

Turkish Hairlines esprisi İspanya basınında viral oldu. Türkiye saç ekim merkezleri ile dünya çapında da ilgi görüyor. Öyle ki dünya sinemalarında afiş olacak seviyede. İspanya sokaklarında gündem olan o afişler görenleri tebessüm ettirdi.

Türkler İspanya basınında

Saç dökülmesi problemi her yaştan insanın yaşayabileceği bir durumdur. Genellikle genetik olan bu faktör sürekli stresli ve yoğun bir yaşantı içinde bulunanlara daha çok etki ediyor. Saç dökülmesi problemi yaşayan pek çok yabancı turist soluğu Türkiye'de alıyor. Dünya basını da bunun farkında.

İspanyol sinemalarında bu hafta vizyona girecek olana Por Los Pelos adı verilen bir komedi filminde afiş tasarımı tam da bu konuyu yansıtıyordu. Ülkenin her yerine yayılan otobüs duraklarında, şehir içi pano alanlarında yer alan afişte başı bandanalı bir sürü kişi ve arka planda Turkish Hairlines yazılı bir uçak sembolize edilmişti.

FİLMİN KONUSU NEDİR?

Türkler İspanya basınında "Turkish Hairlines" film afişiyle viral oldu! "Por Los Pelos" vizyona girmeden büyük ses getirdi! - Resim : 1

İspanyol sinemalarında vizyona girecek olan film içerisinde saçkıran problemi yaşayan üç arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Seba, Juanjo ve Rayco isimli bu üç arkadaş toplumun baskısına karşı mücadele edebilmek için Türkiye'ye gelerek saç ektirmek istiyor. Filmde tamamen bu kurgu üzerine tasarlanmıştır.

FİLM NE ZAMAN GÖSTERİME GİRECEK?

İspanya basınında da ilgi gören ve gittikçe bütün hızlı ile yayılan afişler ve filmin fragmanı Türkler tarafından da oldukça merak edildi. Bugün vizyona girecek olan filmin afişleri her sokakta göze çarpıyor. Afiş üzerinde kullanılan uçakta Turkish Hairlines yazıyor. Bu esprili yaklaşım ile filmin fragmanı da oldukça ilgi çekiyor. Afiş üzerinde 12 Ağustos'ta sinemalarda olduğu yazıyor.

FİLMİN OYUNCU KADROSU

12 Ağustos günü İspanya'da gösterime girecek olan filmin fragmanı YouTube'dan izlenebiliyor. Dizinin yönetmenliğinde Nacho G. Velilla alıyor. Warner Bros'un yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Antonio Pagudo, Leo Harlem, Eva Ugarte, Maria Hervas, Alba Planas, Carlos Librado, Amaia Salamanca, Thomas Aguilera, Jesus Vidal, Mario Ermito, Laura Quiros ve Ivan Armesto yer alıyor.

Etiketler: por los pelos, ispanya