Türkiye'nin yerli otomobili için hazırlıklar tamam! Büyük gün için son saatler

Türkiye'nin yerli otomobili için yarın büyük gün. Yarın açılışı yapılacak olan Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan fabrikanın tüm hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşlar tarafından merakla beklenen 29 Ekim tarihi için son hazırlıkların bittiği duyuruldu. İşte detaylar..

Türkiye'nin yerli otomobili için hazırlıklar tamam! Büyük gün için son saatler

Türkiye'nin yerli otomobili için hazırlıklar tamam! Büyük gün için son saatler: Türkiye'nin yerli otomobili için yarın büyük gün. Yarın açılışı yapılacak olan Bursa'nın Gemlik ilçesinde yer alan fabrikanın tüm hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşlar tarafından merakla beklenen 29 Ekim tarihi için son hazırlıkların bittiği duyuruldu. İşte detaylar..

Gemlik'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı büyük açılışa sadece saatler kaldı. Tüm yurdun heyecanla açılmasını beklediği fabrika yarın açılacak. Hazırlıkların bittiğini duyanlar yarın için sabırsızlıkla bekliyor. Bursa'nın Gemlik ilçesinde açılışı yapılacak olan fabrikada yarın ilk olarak TOGG SUV aracı tamamen elektrikli, C segment SUV olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. Erdoğan TOGG'un ilk aracını kamuoyuna tanıtacak.

AÇILIŞ İÇİN SON SAATLER

İlk olarak 2020 yılında temelleri atılan Gemlik'teki fabrikanın açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılış için belirlenen tarih 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olarak açıklanmıştı. Gerçekleştirilecek olan açılışta üretilen ilk araç Erdoğan'a sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan üretilen bu aracı vatandaşa detaylı bir şeklide tanıtacak.

Heyecanlı bekleyiş yarın son buluyor. Açılış için fabrikadaki tüm hazırlıklar bitti. Tüm Türkiye nefesini tutmuş büyük günü bekliyor.

Etiketler: TOGG