Türkiye'nin en güzel kadın oyuncusu seçilen Hande Erçel'in ünü, İspanya'yı saldı! Güzel oyuncunun o dizisi de yurtdışına doğru yola çıktı!

Son dönemlerde yıldızı hızla parlayan ünlü isimlerden olan oyuncu Hande Erçel, başarısı ve güzelliği ile yurtdışı yayınlarının aranan yüzlerinden birisi oldu. Erçel’in İspanya’ya satılan dizisinden sonra bir dizisinin daha aynı ülkeye doğru yola çıktığı öğrenildi. İşte Hande Erçel’in yükselen grafiğine ilişkin ayrıntılar…

Türkiye'nin en güzel kadın oyuncusu seçilen Hande Erçel'in ünü, İspanya'yı saldı! Güzel oyuncunun o dizisi de yurtdışına doğru yola çıktı!

1993 yılında Balıkesir’in Bandırma ilçesinde dünyaya gelen Hande Erçel, küçüklüğünden itibaren oyuncu olmak istedi. Zaman içerisinde seçimleri iyice netleşen ünlü oyuncu, bu hedefi doğrultusunda İstanbul’a gelerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Sanatları Bölümü’ne kaydını yaptırdı. O esnada yapımcıların dikkatini çekmeyi başaran güzel oyuncu, dizilerde rol almaya başladı.

İlk dizisi ile büyük bir çıkış yakalamayı başaran Hande Erçel, zaman içerisinde kilo verdi ve fiziksel olarak oldukça büyük bir değişime uğradı. Bişektomi uygulaması ile çok daha keskin yüz hatlarına sahip olan ve o zamandan beri spor yaparak sağlıklı yaşama özen gösteren Erçel, yapımcıları peşinden koşturmaya başladı.

Son dönemlerde özel hayatı ile de gündeme gelen Erçel, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2 yıllık birlikteliğinin ardından aynı dizide rol aldığı ünlü oyuncu Kerem Bursin ile bir ilişkiye başladı. Birbirlerine oldukça yakıştırılan ve hem ayrı ayrı hem de çift olarak geniş bir hayran kitlesine hitap etmeye başlayan ünlü çift, bir süre sonra yollarını ayırsalar da hayranları tarafından beraber anılmaya devam ediliyorlar.

Kerem Bursin ile birlikte rol aldığı dizisinin onlarca ülkeye satılmasının ardından yerli hayranlarının arasına yabancı hayranlarını da ekleyen ünlü oyuncu Hande Erçel, bu başarısının ardından ünlü bir mücevher markasının da yüzü oldu ve markanın çok ses getiren reklam projelerinde rol aldı.

Artan bir başarı grafiğine sahip olan Erçel, yeni bir başarı ile daha gündeme geldi. Erçel’in rol aldığı bir dizinin daha yine İspanya’da yayına gireceği öğrenildi.

SEN ÇAL KAPIMI ÇOK SES GETİRDİ!

Eski sevgilisi Kerem Bursin ile başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı isimli dizisinin İspanya’da yayınlanmaya başlamasının ardından İspanyol halkının dikkatini çekmeyi başaran Erçel, yabancı hayranlarının sayısını arttırdı.

BİR DİZİSİ DAHA İSPANYA YOLUNDU!

Türkiye'nin en güzel kadın oyuncusu seçilen Hande Erçel'in ünü, İspanya'yı saldı! Güzel oyuncunun o dizisi de yurtdışına doğru yola çıktı! - Resim : 1

İspanyol halkının Erçel’i beğenmesinin ardından İspanya kanalları harekete geçti. Erçel’in ilk dizinin Güneşin Kızları yapımının da İspanyol kanallarında yayınlanacağı öğrenildi.

EN GÜZEL TÜRK OYUNCU SEÇİLDİ!

Erçel, İngiliz Nubia dergisinin anketi sonucunda en güzel Türk kadın oyuncu seçildi.