Türkiye Petrolleri istihdam çağrısını yaptı! KPSS puanı ile 49 kişi alınacak!

Eksik kadrolarını belirleyerek personel alımı ilanı düzenleyen Türkiye Petrolleri, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere toplamda 49 yeni personelin alınacağını bildirdi. İşte ayrıntılar…

Türkiye Petrolleri istihdam çağrısını yaptı! KPSS puanı ile 49 kişi alınacak!

Giderek daha da ağırlaşan ekonomik şartlar sebebi ile geçinmekte güçlük çeken milyonlarca vatandaş, yüksek maaş ve kariyer garantisi olan kamu personel alımı ilanlarını yakın takibe aldı. Sene başından bu yana birçok kamu kurum ve kuruluşu tarafından yayınlanan personel alımı ilanları aracılığı ile istihdam edilen binlerce kişi kamuda kariyer yolculuğuna başlamışken henüz istediği kurumda göreve başlayamayan adaylar ilanları takip etmeye devam ediyorlar.

2022 yılının sonlanmasına sayılı zaman kalan personel alımı ilanları arka arkaya gelmeye devam ederken bugün bir alım ilanı daha gündemde ki yerini aldı. Türkiye Petrolleri tarafından yayınlanmış olan personel alımı ilanı aracılığı ile kurum bünyesine farklı pozisyonlarda istihdam edilmek üzere toplamda 49 kişinin dahil edileceği bilgisi kaydedildi. Türkiye Petrolleri söz konusu personel alımı ilanına ilişkin ayrıntıları adaylar ile paylaştı.

TÜRKİYE PETROLLERİ PERSONEL ALIMI İLANI EKİM 2022

Türkiye Petrolleri istihdam çağrısını yaptı! KPSS puanı ile 49 kişi alınacak! - Resim : 1

Eksik kadrolarını belirleyerek ilana çıkan kurumlardan birisi olarak gündemde ki yerini alan Türkiye Petrolleri, farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere toplamda 49 kişiyi kurum bünyesine dahil edeceğini açıkladı. Güncel personel alımı ilanı aracılığı ile alım yapılacak olan kadrolar şu şekilde sıralandı:

  • Petrol ve doğalgaz mühendisi: 13 kişi

  • Makine mühendisi: 2 kişi

  • Elektrik- elektronik mühendisi: 1 kişi

  • Bilgisayar mühendisi: 2 kişi

  • Jeofizik mühendisi: 2 kişi

  • Jeoloji mühendisi: 3 kişi

  • Kimya mühendisi: 1 kişi

  • Müfettiş yardımcısı: 5 kişi

  • Endüstri mühendisi: 3 kişi

  • Uzman yardımcısı (genel): 17 kişi

TÜRKİYE PETROLLERİ PERSONEL ALIMI İLANI BAŞVURU DETAYLARI

Eksik kadrolarından birinde istihdam edilmek isteyen adaylar için her boş kadroya özel başvuru şartları belirlemiş olan Türkiye Petrolleri, tüm kadrolar için KPSS’nin ilgili puan türünden en az 60 puan alınmış olması gerektiğini bildirdi. Dün itibari ile başlamış olan başvuru sürecinin 31 Ekim tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Türkiye Petrolleri, aday başvurularının İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden kabul edildiğini belirtti.