Türkiye İş Bankası’ndan yeni sektör kampanyası açıklaması geldi! Yakın zamanda market alışverişi yapacaklar mutlaka göz atsın! Tam 250 TL hediye edilecek!

Yeni kampanyalar düzenlemeye devam eden Türkiye İş Bankası, kampanyaları arasına bir yenisini daha ekledi. Türkiye İş Bankası’nın gerçekleştirdiği yeni kampanya kapsamında market alışverişlerine 250 TL hediye edileceği öğrenildi.

Türkiye İş Bankası’ndan yeni sektör kampanyası açıklaması geldi! Yakın zamanda market alışverişi yapacaklar mutlaka göz atsın! Tam 250 TL hediye edilecek!

Bankaların müşterileri daha sık kredi ya da banka kartı kullansın diye düzenlediği alışveriş kampanyaları, özellikle de pandemiden bu yana küresel bir sorun haline gelmiş olan enflasyonunun gitgide yükselmesiyle birlikte daha sık yapılır hale geldi. Hemen hemen her ay giyimden akaryakıta pek çok sektörle iş birliği gerçekleştiren bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası ise, bu ay da iş birliklerini artarak sürdüreceğini gösterdi.

Bankasının müşterilerine ayrıcalıklı hizmet verebilmek adına sık sık alışveriş kampanyaları düzenleyen bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanya daha düzenledi. Kampanyası kapsamında bu kez market alışverişlerine kazandıracağını duyuran Türkiye İş Bankası, market alışverişlerini kredi kartlarıyla yapan banka müşterilerinin 250 TL’ye varan MaxiPuan kazanabileceği öğrenildi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN 250 TL MAXİPUAN HEDİYE

Türkiye İş Bankası’ndan yeni sektör kampanyası açıklaması geldi! Yakın zamanda market alışverişi yapacaklar mutlaka göz atsın! Tam 250 TL hediye edilecek! - Resim : 1

Maximum kart sahiplerine yönelik yeni bir kampanya düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, market sektöründe alışveriş yapacak olan banka müşterilerine 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Maximum kart ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak olan 250 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra, farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 25 TL olmak üzere toplamda 250 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu.

Kampanyasının katılımlı bir şekilde düzenlemiş olan Türkiye İş Bankası, her banka müşterisinin kampanya kapsamında 250 TL değerindeki MaxiPuan’dan yararlanabilmesi için alışverişten önce ya da sonra kampanya katılım sağlayabileceğini belirtti. Kampanyaya katılım için müşterilerini Maximum Mobil ve İşCEP’e yönlendiren Türkiye İş Bankası, her iki uygulama içerisinden de ‘Kampanyalar’ sekmesi kullanılarak ‘Market Kampanyası’na katılım sağlanabileceğinin altını çizdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN MARKET KAMPANYASI DETAYLARI BELLİ OLDU

Market kampanyası kapsamında kampanyaya dahil olan kart ve işlemleri kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmeyen Türkiye İş Bankası, kampanyadan; Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli ve Maximum Genç kart ile İş Bankası bankamatik kartları ve Maxipara Kart sahiplerinin yararlanabileceğini belirtti. Aynı zamanda market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişlerini de kampanyaya dahil eden Türkiye İş Bankası, kampanyaya dahil olmayan kart ve işlemleri de açıkladı.

Kampanyayı yalnızca bireysel banka müşterileri için oluşturmuş olan Türkiye İş Bankası; ticari kartlar ile aidatsız kart sahipleri ve Maximum Fırsat ile MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlerin kampanyadan yararlanamayacağını belirtti. Ayrıca Türkiye İş Bankası; ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-Ticaret firmalarından yapılacak alışverişlerin kampanyadan yararlanamayacağını bildirdi.