Türkiye İş Bankası'ndan reddedilemeyecek teklif! Ankara Çubuk'ta dubleks daire 530 bin TL'den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası Ankara ilinde uygun fiyatlı gayrimenkul arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için müjdesini verdi. Banka, anlaşmaya varmış olduğu yasal e- ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. İşte Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan yeni ihalelere ilişkin ayrıntılar…

Türkiye İş Bankası'ndan reddedilemeyecek teklif! Ankara Çubuk'ta dubleks daire 530 bin TL'den satışa sunuldu!

Türkiye İş Bankası Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile iş birliği gerçekleştirerek elinde bulunan 3 icralık gayrimenkul için platform üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ANKARA ÇUBUK’TA SATILIK DUBLEKS DAİRE İLANI!

Türkiye İş Bankası Intengo ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği kapsamında yeni bir ihale düzenlediğini belirtti. Söz konusu ihale kapsamında Ankara ilinin Çubuk ilçesinde bulunan dubleks bir dairenin satışta olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası dubleks dairenin toplam kullanım alanını 212 metrekare olarak açıkladı. İcralık dairenin ihalesi için belirlenmiş olan başlangıç bedeli 530 bin TL olarak bildirilirken, Kızılay Ticari şubesine yatırılması gereken teminat bedeli 26 bin 500 TL olarak duyuruldu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ANKARA ETİMESGUT’TA SATILIK REZİDANS DAİRESİ İLANI!

Türkiye İş Bankası'ndan reddedilemeyecek teklif! Ankara Çubuk'ta dubleks daire 530 bin TL'den satışa sunuldu! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihaleye konu olan icralık gayrimenkulün, bir rezidans dairesi olduğunu belirtti. Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde bulunan gayrimenkulün toplam kullanım alanının 290 metrekare olduğunu ifade eden banka, ihaleye ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası rezidans dairesinin tam hisse ile satışta olduğunu belirtti. İhale kapsamında daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 4 milyon TL olduğunu belirten banka, ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Balgat şubesine 200 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN ANKARA YENİMAHALLE’DE SATILIK KONUT İLANI!

Türkiye İş Bankası anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka yeni ihalesi kapsamında Ankara ilinin Yenimahalle ilçesinde bulundan konut nitelikli icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’nın Intengo platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu üçüncü gayrimenkulün, çatı aralı bir konut olduğu öğrenildi. İcralık konutun toplam kullanım alanını 110 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 660 bin TL olarak bildirdi. Banka, ihaleye katılarak teklif vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların Esertepe şubesine 33 bin TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.