Türkiye İş Bankası’ndan müşterilerine 100 TL hediye geldi! Hesapları hemen kontrol edebilirsiniz! Unutmayın, kampanyaya katılım şartı var!

Kampanyalarının sayısını artırmaya devam eden Türkiye İş Bankası, avantajlı alışveriş kampanyaları arasına spor kategorisini de aldı. Türkiye İş Bankası, bu kategorideki alışverişlere 100 TL hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye İş Bankası’ndan müşterilerine 100 TL hediye geldi! Hesapları hemen kontrol edebilirsiniz! Unutmayın, kampanyaya katılım şartı var!

Sektörel iş birlikleri ile müşterilerine daha avantajlı bir hizmet sağlamayı amaçlayan bankaların son zamanlarda özellikle alışverişlere yoğunlaşmış kampanyaları, vatandaşların tasarruf edebilmesini sağlar hale geldi. Bu bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, giyimden kozmetiğe; tatilden sağlığa kadar pek çok sektör ile iş birliğine varmışken, bu kez iş birlikleri arasına spor dünyasını ekledi.

Modern dünyanın getirilerinden biri olarak şimdilerde gündelik hayatta her zamankinden daha fazla yer edinmeye başlamış olan spor ve spor aktiviteleri, sağlık açısından da uzmanların desteklediği aktiviteler arasında yer alıyor. Bu nedenle müşterilerinin sadece daha sağlıklı olması için değil; aynı zamanda da daha çok kazanması için harekete geçen Türkiye İş Bankası, yeni spor kampanyasının şartlarını kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN SPOR HARCAMALARINA 100 TL MAXİPUAN

Türkiye İş Bankası’ndan müşterilerine 100 TL hediye geldi! Hesapları hemen kontrol edebilirsiniz! Unutmayın, kampanyaya katılım şartı var! - Resim : 1

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye İş Bankası, Maximum Mobil’den katılım yapma şartı ile özel spor ürünleri satan ve spor hizmetleri sunan Maximum anlaşmalı işyerlerinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar bankamatik kartları ile 500 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL olmak üzere, toplam 100 TL MaxiPuan hediye edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılımı şart koşan Türkiye İş Bankası, kampanyaya hem alışverişten önce hem de alışverişten sonra katılım sağlanabileceğini açıkladı.

Kampanyadan yararlanabilecek olan müşterilerini de açıklayan Türkiye İş Bankası, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları olan Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç kredi kartı sahipleri ile bankamatik kart ve MaxiPara kart sahiplerinin 100 TL’ye varan MaxiPuan kampanyasından yararlanabileceğini gerçekleştirdiği yazılı açıklama ile kamuoyuna bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, MAXİPUANLARI 8 ARALIK’TA YÜKLEYECEK

Kampanyaya dahil olan işlemleri açıkladığı gibi kampanyaya dahil olmayan işlemleri de açıklayan Türkiye İş Bankası, bu işlemlere ilişkin yayınladığı metinde; Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. Ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir” ifadelerine yer verdi. Öte yandan Türkiye İş Bankası, kampanyadan kazanılacak olan MaxiPuanları ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

Kampanyası kapsamında kazanılacak olan MaxiPuanların 8 Aralık 2022 tarihinde son alışverişin yapıldığı karta yükleneceğini belirten Türkiye İş Bankası, bu MaxiPuanların son kullanım tarihini 31 Ocak 2023 olarak belirledi. kampanyaya dahil olan sektörleri de açıklayan Türkiye İş Bankası; binicilik kıyafetleri mağazaları, spor malzemeleri mağazaları, spor ve dinlenme kamplar, profesyonel spor kulüpleri, spor alanları ve spor etkinlikleri, üyelik kulüpleri (spor, eğlence, jimnastik), özel golf sahaları, dans okulları, marinalar, denizcilik hizmetleri ve malzemeleri, motosiklet dükkanları ve bayileri ile bisiklet kiralama gibi alanlarda hizmet veren üye işyerlerinden yapılacak olan alışverişlere hediye MaxiPuan verileceğini duyurdu.