Türkiye İş Bankası'ndan evlilik kampanyası: Balayı, beyaz eşya, mobilya, smokin ve daha pek çok harcamada 1000 TL'ye varan indirim fırsatları!

Türkiye İş Bankası giderek pahalılaşan hayat şartlarına direnerek yeni bir ev kurmaya çalışan çiftler için bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka balayından beyaz eşya harcamalarına kadar pek çok farklı kategoriyi kapsayan yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları, kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası'ndan evlilik kampanyası: Balayı, beyaz eşya, mobilya, smokin ve daha pek çok harcamada 1000 TL'ye varan indirim fırsatları!

Türkiye İş Bankası zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı şu günlerde hayatlarını birleştirerek yeni bir ev kurma yolunda olan müşterileri için yeni bir evlilik kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI EVLİLİK KAMPANYASI AĞUSTOS 2022

Türkiye İş Bankası, yeni dönemde artan ürün ve hizmet fiyatlarına karşın mevcut müşterisinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu yeni geliştirmiş olduğu evlilik kampanyası ile destekleyen banka, ilgili kampanyası kapsamında sunduğu avantajlı teklifleri şu şekilde sıraladı:

  • Pazarama beyaz eşya çeyiz setlerinde 10 bin TL ve üzeri tutarlarda harcamaya 1.000 TL indirim

  • Europcar’da %35 indirim

  • TatilBudur’dan 7 bin TL ve üzeri harcamalara 400 TL iade

  • Atasay pırlanta alışverişlerine %20 indirim

  • Atasay altın alışverişlerine %10 indirim

  • Vestel ankastre set alışverişlerine %15 indirim

  • Altınyıldız Classic smokin alışverişlerine 300 TL indirim

  • Vivense harcamalarına %8 indirim+ 5 taksit

  • Mobilya, beyaz eşya, seyahat ve konaklama harcamalarına faizsiz taksitlendirme

TÜRKİYE İŞ BANKASI EVLİLİK KAMPANYASI AYRINTILARI

Türkiye İş Bankası'ndan evlilik kampanyası: Balayı, beyaz eşya, mobilya, smokin ve daha pek çok harcamada 1000 TL'ye varan indirim fırsatları! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni evlilik kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Banka ilgili kampanyasının yalnızca bireysel müşterileri için geçerli olduğunu belirtti. Bir müşterinin birden fazla Maximum kartı olmasına rağmen yalnızca bir kereliğe mahsus indirimlerden avantaj sağlayabileceğini belirten Türkiye İş Bankası, kampanyanın son başvuru tarihini 30 Eylül olarak açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI EVLİLİK KAMPANYASI BAŞVURUSU

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan yeni evlilik kampanyasından yararlanarak balayı, smokin, beyaz eşya, tekstil, mobilya ve diğer harcamalarını ucuza getirmek isteyen mevcut müşteriler için kampanya katılım detayları yayınlandı.

Geliştirdiği yeni kampanyası ile hem evleri hem de cepleri dolduran Türkiye İş Bankası, yeni kampanyasından faydalanmak isteyen mevcut müşterilerinin ek bir başvuru yapmalarına gerek olmadığını, ilgili tarihe kadar ilgili mağazalardan alışveriş yapılmasının indirim fırsatlarından yararlanılması için yeterli olduğunu belirtti.