Türkiye İş Bankası’ndan beklenen atak geldi! Market alışverişleri kampanyaya girdi!

Avantajlı kampanyaların adresi haline gelmiş olan Türkiye İş Bankası, kasım ayı için yeni bir market kampanyası hazırladı ve kasım ayında yapılacak olan market alışverişlerine hediye 250 TL vereceğini duyurdu.

Türkiye İş Bankası’ndan beklenen atak geldi! Market alışverişleri kampanyaya girdi!

Türkiye’de bir süredir tüm bankaların yürüttüğü alışveriş kampanyaları gıdadan ayakkabıya; tatilden araç kiralamaya kadar pek çok alanda vatandaşların daha karlı bir şekilde alışveriş yapabilmesini kolaylaştırdı. Bu kapsamda birbirleri ile rekabet halinde olan bankalar, kampanyaları arasına her geçen gün bir yenisini daha eklerken; bir kampanya duyurusu da Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Müşterilerine yönelik sık sık kampanyalar düzenlemesiyle dikkat çeken bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yeni ayda da bu kampanyalarını sürdürdü. Bu kapsamda kasım ayını kapsayacak bir alışveriş kampanyası hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, kampanyası kapsamına market alışverişlerini aldı. Market alışverişleri yapan banka müşterilerine 250 TL’ye varan MaxiPuan hediye edeceğini duyuran Türkiye İş Bankası, kampanya şartlarını da açıkladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, MARKET ALIŞVERİŞLERİNE HEDİYE MAXİPUAN VERİYOR

Türkiye İş Bankası’ndan beklenen atak geldi! Market alışverişleri kampanyaya girdi! - Resim : 1

TL yerine geçen MaxiPuanları sık sık kampanyaları aracılığıyla müşterilerine veren Türkiye İş Bankası, yeni bir kampanya daha başlattı. Kampanyası kapsamında Maximum Mobil'den veya İşcep'ten kampanyaya katılım sağlayıp, 1 Kasım 2022 tarihi ile 30 Kasım tarihleri arasında Maximum kartlar ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinden sonra, farklı günlerde yapılacak 250 TL ve üzeri her peşin alışveriş için 25 TL MaxiPuan vereceğini duyuran Türkiye İş Bankası, toplam 250 TL MaxiPuan hediye edeceğini açıkladı. Kampanyaya katılımı şart koyan Türkiye İş Bankası, kampanyaya katılabilecek olan banka müşterilerini de belirledi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN YENİ KAMPANYASI BİREYSEL BANKA MÜŞTERİLERİ İÇİN

Kampanya kapsamında hediye MaxiPuanları sadece bireysel banka müşterilerine verecek olan Türkiye İş Bankası, kampanyaya dahil olan kartlarını; Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç, bankamatik kartları ve Maxipara olarak duyurdu. Kampanyadan ticari kart sahiplerini yararlandırmayacak olan Türkiye İş Bankası, Aidatsız Kart ile Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlerin de kampanya kapsamına girmediğini açıkladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, ödemelerin Maximum özellikli POS cihazları ile yapılmasını şart koştu.