Türkiye İş Bankası’ndan 7 bin 500 TL'lik promosyondan sonra uygun faizli kredi çağrısı! 15 TL'ye 10 bin TL fırsatı!

Darda olan emekli vatandaşları ferahlatmak isteyen Türkiye İş Bankası, emekli promosyonu kampanyasından sonra emekli kredisi kampanyasını da duyurdu. İşte yeni kredi kampanyasının ayrıntıları…

Türkiye İş Bankası’ndan 7 bin 500 TL'lik promosyondan sonra uygun faizli kredi çağrısı! 15 TL'ye 10 bin TL fırsatı!

Döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan olumsuz gelişmeler sebebi ile giderek daha da pahalılaşan gündelik hayat şartları her kesimden vatandaşın bütçesini oldukça sarsarken özellikle ayın sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşları ciddi bir geçim derdinin içerisine doğru sürükledi. Artan enflasyon kapsamında ilgili oranın da üzerinde zamlanan maaşlar, kısa süre içerisinde etkilerini yitirdi. Bu kapsamda bütçelerine destek arayışı içerisine giren emekli vatandaşlara, sektörün en köklü kurumlarından olan Türkiye İş Bankası’ndan yeni kampanya haberleri geldi.

Sene başından bu yana çok çeşitli faktörler çerçevesinde durmadan yükselen enflasyon oranı, Türkiye İş Bankası’nın nerede ise her ay emekli promosyonu kampanyasını güncellemesine sebep oldu. Ek ödeme tutarlarını üst seviyelere ulaştıran Türkiye İş Bankası, bu kez de düşük faizli kredi kampanyası ile emekli müşterilerine destek olacağını açıkladı. Banka yeni finansman kampanyasının ayrıntılarını müşterileri ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI!

Türkiye İş Bankası’ndan 7 bin 500 TL'lik promosyondan sonra uygun faizli kredi çağrısı! 15 TL'ye 10 bin TL fırsatı! - Resim : 1

Bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden birisi olan Türkiye İş Bankası, zorlu ekonomik şartlar karşısında geçinmekte güçlük çeken emekli müşterileri için yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında uygulanacak olan faiz oranının düşük seviyede tutulduğuna dikkat çeken banka, ayrıntıları paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan yeni emekli kredisi kampanyasının başlangıç faiz oranı yüzde 2,03 olarak belirlendi. Azami vade sayısının 36 ay olduğunu belirten banka, örnek hesaplama tablolarını da yayınladı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL

  • Faiz oranı: Yüzde 2,03

  • Vade sayısı: 12 ay

  • Taksit tutarı: 977 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL

  • Faiz oranı: Yüzde 2,35

  • Vade sayısı: 36 ay

  • Taksit tutarı: 454 TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Türkiye İş Bankası emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan vatandaşlara, şu tutarlarda ek ödeme yapacağını bildirdi:

  • 1.499 TL ve altı tutarlarda maaş alanlara: 5.000 TL

  • 1.500- 2.499 TL aralığında maaş alanlara: 6.250 TL

  • 2.500 TL ve üstü tutarlarda maaş alanlara: 7.500 TL