Türkiye İş Bankası, 3 Yeni İlan Yayınladı! Tekirdağ, Hatay ve Konya'da Kaçırılmayacak Konut Fırsatı!

Ülkemizin en köklü bankalarından olan Türkiye İş Bankası, artan konut fiyatları karşısında vatandaşların yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu 3 yeni satılık konut ilanı ile destekleyen banka, ilanlarına ilişkin ayrıntıları paylaştı. İşte Türkiye İş Bankası’nın satılık konut ilanlarına ilişkin haberin devamı…

Türkiye İş Bankası, 3 Yeni İlan Yayınladı! Tekirdağ, Hatay ve Konya'da Kaçırılmayacak Konut Fırsatı!

Türkiye İş Bankası, artan konut fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer alarak 3 yeni satılık konut ilanı daha yayınladığını duyurdu. Banka, Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkullere ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası’ndan Konya’da Satılık Konut İlanı!

Türkiye İş Bankası, satılık gayrimenkul ilanları yayınlamaya devam ediyor. Muzayede.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile Konya ilinde yer alan bir gayrimenkulü daha satışa çıkardığını duyuran Türkiye İş Bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Ülkemizin köklü bankalarından olan Türkiye İş Bankası’nın Muzayede.com platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu konutun, Konya’nın Çumburada ilçesinde olduğu öğrenildi. 304 metrekare büyüklüğünde olan konutun zemin katta olduğu, mevcut binanın ise 2 katlı olduğu bildirildi. 22 yıllık bir binada bulunan konut için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatı, 185 bin TL olarak duyuruldu.

Muzayede.com tarafından yapılan duyuruya göre ilgili konut için düzenlenen ihaleye katılım sağlayabilmek için satın alınmak istenen konut için belirlenmiş olan 185 bin TL’lik satış fiyatının yüzde 3,5’i oranında hizmet bedelinin hesaba yatırılması gerektiği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’ndan Tekirdağ’da Satılık Konut İlanı!

Türkiye İş Bankası, 3 Yeni İlan Yayınladı! Tekirdağ, Hatay ve Konya'da Kaçırılmayacak Konut Fırsatı! - Resim : 1

Türkiye İş Bankası tarafından yayınlanmış olan ikinci satılık konut ilanında yer alan konutun, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde olduğu öğrenildi. 83 metrekare büyüklüğünde olan 1+1 konutun, 4 yıllık bir binada bulunduğu belirtilirken, ilgili konut için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatı 575 bin TL olarak bildirildi.

Muzayede.com tarafından yapılan duyuruya göre ilgili konut için düzenlenen ihaleye katılım sağlayabilmek için satın alınmak istenen konut için belirlenmiş olan 575 bin TL’lik satış fiyatının yüzde 3,5’i oranında hizmet bedelinin hesaba yatırılması gerektiği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’ndan Hatay’da Satılık Konut İlanı!

Türkiye İş Bankası’nın Muzayede.com platformu aracılığı ile yayınlanan üçüncü ilanında yer alan konutun, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde olduğu öğrenildi. 6 katlı bir binanın zemin katında bulunan 118 metrekarelik konut için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatı, 209 bin TL olarak belirlendi.

Muzayede.com tarafından yapılan duyuruya göre ilgili konut için düzenlenen ihaleye katılım sağlayabilmek için satın alınmak istenen konut için belirlenmiş olan 209 bin TL’lik satış fiyatının yüzde 3,5’i oranında hizmet bedelinin hesaba yatırılması gerektiği bilgisi kaydedildi.