Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan taşıt kredisi hamlesi de gecikmedi! Faiz oranları bu ay yüzde 1,92’ye kadar düştü

Taşıt kredisi çekecek olan vatandaşlar için Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisi faiz oranlarını düşürdü. Geri ödemeleri daha avantajlı hale getiren Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisinde güncel şartlarını açıkladı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan taşıt kredisi hamlesi de gecikmedi! Faiz oranları bu ay yüzde 1,92’ye kadar düştü

Geçtiğimiz günlerde bireysel ihtiyaç kredisinde yeni bir kampanya dönemini başlatmış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürmüş ve geri ödemelerde esnek planlara başvurmayı daha kolay hale getirmişti. Şimdi de taşıt kredisine el atan Türkiye Finans Katılım Bankası, aralık ayı itibariyle geçerli olan taşıt kredisi faiz oranlarını ve geri ödeme şartlarını açıkladı.

Artan otomobil fiyatları nedeniyle hemen hemen her vatandaşın başvuru yaptığı kredi türleri arasına giren taşıt kredileri, yeni yılda fiyatları artacak olan araçlar da göz önüne alındığında bu ay daha çok talep görmeye başladı. Bu nedenle araç almak isteyenlere avantajlı finansman seçenekleri sunan Türkiye Finans Katılım Bankası hem sıfır hem de ikinci el taşıtlar için kredi sağlayacağını duyurdu.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA HER TAŞIT İÇİN BİR KREDİ VAR

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan taşıt kredisi hamlesi de gecikmedi! Faiz oranları bu ay yüzde 1,92’ye kadar düştü - Resim : 1

Hem sıfır hem de ikinci el araçlar için taşıt kredisi sağlayan bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, şahsi araçların yanı sıra ticari araçlara özel de kredi sağlayacağını duyurdu. Bu kapsamda taksitli olarak ‘Ticari Taşıt Finansmanı’ kredi paketini hazırlamış olan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda ‘Ticari Hat ya da Ticari Plaka’ finansman desteği verdiğini de hatırlattı. Motosikletler için de özel bir finansman paketi sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, kampanyayı ise bireysel taşıt kredisinde gerçekleştirdi.

Sıfır kilometre araçlarda fatura değerini; ikinci el araçlarda kasko değerini baz alan Türkiye Finans Katılım Bankası, araç değerine göre değişmekle birlikte yüzde 70’e varan kredi sağladığını bildirdi. Vade süresini de araç değerine göre belirleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, 400.000 TL'ye kadar araçlar için maksimum vade süresini 48 ay; 400.000 TL ile 800.000 TL arası araçlar için maksimum vade süresini 36 ay; ​800.000 TL ile 1.200.000 TL arası araçlar için maksimum vade süresini 24 ay; 1.200.000 TL ile 2.000.000 TL arasında araçlar için ise maksimum vade süresini ise 12 ay olarak belirledi.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI DÜŞÜK

Alınacak aracın rehin edilmesi karşılığında taşıt kredisi sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda dileyen vatandaşların gayrimenkul ipoteği ya da nakit bloke teminatı usulüyle de taşıt kredisi kullanabileceğini duyurdu. Hem sıfır hem de ikinci el taşıt kredisi kullanımlarında iki ayrı seçenek sunan Türkiye Finans Katılım Bankası, bu seçenekleri ve sağladığı faiz oranlarını da açıkladı.

Taşıt kredilerinde hem sıfır hem de ikinci el araçlar için sağladığı kredileri hem sigortalı hem de sigortasız olarak kullandıran Türkiye Finans Katılım Bankası, sigortalı taşıt kredilerinin yüzde 1,92’den; sigortasız taşıt kredilerinin ise yüzde 2,52’den başladığını kamuoyu ile paylaştı. Öte yandan Türkiye Finans Katılım Bankası, taşıt kredisi başvurularını şubelerinden alıyor.